Kategóriák / Termékek

Ooni és Witt Pizzakemencék széles választéka

Az Ooni és a Witt pizza kemencék egyszerű használatukkal és elegáns designjukkal nemcsak az otthoni pizzakészítést teszik rendkívül hatékonnyá, de figyelemre méltó díszei is lesznek kertjének és otthonának. Titkuk, hogy pár perc alatt képesek elérni az akár 500 °C-os hőmérsékletet, így egyenletesen és gyorsan készíthet a segítségükkel tökéletes pizzákat otthon is. Ooni pizzakemencéink között gázlángos, pellet és vegyes tüzelésű (fa vagy faszén) típusok közül választhat, míg Witt pizzakemencéink mindegyike gázlánggal működik. Találja meg kínálatunkban az ön számára legideálisabb pizzakemencénket és nyűgözze le családját és barátait a semmihez sem fogható Ooni és Witt kemencékben sült pizzák élményével!

Az Ooni és a Witt pizza kemencék egyszerű használatukkal és elegáns designjukkal nemcsak az otthoni pizzakészítést teszik rendkívül hatékonnyá, de figyelemre méltó díszei is lesznek kertjének és otthonának.

Ezekkel az innovatív pizzakemencékkel pár perc alatt tökéletesre sült pizzát tud készíteni, hiszen hihetetlenül gyorsan érik el a kívánt hőmérsékletet (2-3 perc alatt akár 500 °C-ra is képesek felmelegedni). Mivel az Ooni és a Witt pizzakemencék hőmérséklete könnyen szabályozható, így akár tradicionális, ropogós nápolyi pizzát, akár vastagabb, amerikai stílusú pizzát is elkészíthet a segítségével.

Az Ooni pizzakemencék széles táborában gázlángos, pellet és vegyes tüzelésű (fa vagy faszén) típusok közül választhatja ki az ön számára legideálisabbat. A gázláng alapú pizzasütők kényelmes és gyors megoldást jelentenek a tökéletes kövön sült pizzák elkészítésében, míg a pellet és vegyes tüzelésű megoldások izgalmas füstös aromát is biztosítanak kedvenc pizzájának.

A Witt pizzakemencék innovatív forgó pizzaköve teszi őket igazán egyedülállóvá a pizzasütés rajongói számára. Kínálatunkban többféle színben, hasznos kiegészítőkkel találja meg kedvenc PB gázzal működő Witt otthoni pizzakemencéit.

Valósítsa meg otthonában a semmihez sem fogható tradícionális pizzasütés élményét ezekkel az innovatív Ooni és Witt pizzakamencékkel és nyűgözze le családját és barátait!

Amennyiben segítséget szeretne kérni a megfelelő Ooni vagy Witt pizzakemence és a hozzájuk tartozó kiegészítők kiválasztásában, vagy akár a kemencék használatában, forduljon hozzánk bizalommal! Szakértő kollégáink segítenek önnek.