AirZero Öntapadó címke vákuumtasakra 100 db
2.980 Ft (2.346 Ft + ÁFA)
Menny.:db

AirZero Öntapadó címke vákuumtasakra 100 db

2.980 Ft (2.346 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Használja Ön is az AirZero Öntapadó címkéket, melyek ideálisak vákuumozott ételek és húsok felcímkézésére. Erős ragasztó anyagának köszönhetően a címke stabilan tapad a csomagoláshoz, és kitűnően ellenáll a mélyhűtésnek is.
Gyártó:
Cikkszám: AZEXC
Gyártó cikkszám: AZEXC

Leírás és Paraméterek

AirZero Öntapadó Címke Vákuumtasakra 100 db

Használja Ön is az AirZero Öntapadó címkéket, melyek ideálisak vákuumozott ételek és húsok felcímkézésére. Erős ragasztó anyagának köszönhetően a címke stabilan tapad a csomagoláshoz, és kitűnően ellenáll a mélyhűtésnek is. A címke használatával könnyedén rendszerezheti és azonosíthatja tárolt élelmiszereit, biztosítva ezzel az egyszerűbb és hatékonyabb tárolást.

100 db Címke Vákuumcsomagolásra
Fedezze fel a konyhai rendszerezés új dimenzióját tekercses címke élelmiszer feliratozó etikettekkel! Ez a magas minőségű és nagyon erősen tapadó címke kiválóan alkalmas arra, hogy vákuumtasakokba csomagolt élelmiszereit átláthatóan, professzionálisan címkézze fel, így még a fagyasztó mélyén is pontosan tudja, milyen finomságok rejtőznek a vákuumcsomagolásban.


Termék jellemzők:

Mennyiség: A tekercsenként 100 darab öntapadó etikett biztosítja, hogy hosszú időn keresztül ne fogyjon ki a készlet.
Feliratozható mezők: Az etikettek 3 előre meghatározott feliratmezővel rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a tartalom, súly és dátum könnyű feljegyzését.
Méretek: Az egyes etikettek 58 x 74 mm méretűek, így ideálisak az élelmiszerek pontos és látható jelöléséhez.
Anyaga: A fólia etikettek, nem papírból készülnek, hanem egy különleges, magas tapadóerővel rendelkező anyagból, amely biztosítja a címkék hosszantartó és erős tapadását
Bírja a fagyasztást: Az etikettek különösen jól bírják a fagyasztóban való használatot is, így a legextrémebb körülmények között is olvashatóak maradnak.
Alkalmazás: A címkék mindenféle vákuumtasakra kiválóan tapadnak, így univerzális megoldást nyújtanak az élelmiszer-tárolásra.


Használhatóság:

A feliratozáshoz használjon alkoholos filcet, ami garantálja, hogy a felíratok nem mosódnak le, még nedves körülmények között sem. Írja fel az élelmiszer nevét, súlyát, a csomagolás dátumát, az erre kijelölt mezőkbe, majd helyezze az etikettet a vákuumtasak külső felületére. Az öntapadó kialakításnak köszönhetően a címke azonnal tapadni fog, és hosszú távon is a helyén marad.
Legyen szó akár otthoni, akár professzionális használattól, a tekercses címke élelmiszer feliratozó etikett ideális választás mindenki számára, aki átláthatóságot és rendszert kíván teremteni az élelmiszer-tárolás területén. Tegyen rendet konyhájában még ma!