Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
529.900 Ft (417.244 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Angel Juicer – 7500 Iker Hengeres Gyümölcsprés

529.900 Ft (417.244 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Nagy teljesítményű fémházas prés

82 fordulat/perc, automatikus hátramenet funkció

Gyártó:
Cikkszám: AJ7500

Leírás és Paraméterek

Angel Juicer 7500 Iker Hengeres Gyümölcsprés

Az Angel Juicer szabadalmaztatott technológiája, a szigorú minőség-ellenőrzés és a több mint 30 éves folyamatos innováció a facsarók iparágában a világ egyik vezető vállalatává emelte a dél-koreai Angel Juicer Co. társaságot. Az innovatív ikerkerekes szorító technológia fejlesztője azt a célt tűzte ki magának, hogy olyan kiváló minőségű termékeket és szolgáltatásokat biztosítson a lassú gyümölcslevek piacán amelyeknek nincs párja.

Az Angel az első Twin Gear Slow Juicer, mely teljes egészében rozsdamentes acélból készült, két hosszú facsarókéssel, amelyek a három szakaszos extrakció által rendkívül tiszta levek kinyerését eredményezik.

82 percenkénti extra alacsony fordulatszámmal az Angel Juicer megtartja a vitaminokat, ásványi anyagokat és egyéb fontos összetevőket. Kutatások eredménye szerint ez az acél biológiailag teljesen semleges, nem reagál más anyagokkal és nem pusztítja el a számunkra értékes tápanyagokat. Az enzimek és a vitaminok frissen sajtolt lében tartása nagyon fontos!

A préselő fogaskerekek és szűrők a szabadalmaztatott konstrukciónak köszönhetően a teljes folyamatot három szakaszra osztja. 

Első lépésben a nyersanyag morzsolása és aprítása történik. Ezután az abban levő gyümölcslé 80% -át kinyomja. A harmadik szakaszban a gyümölcsmaradványokat végül kiszorítja és kiszűri a szita mikro-lyukain keresztül, kiszorítva a száraz pépet a sajtolóból.

 

The best juicer on the market

Az Angel Juicer 4 részből áll, egyszerűsíti az össze- illetve szétszerelést. Gyümölcsök, zöldségek vagy gyógynövények stb. és nagyobb adag búzafű préselése is lehetséges.  csak a képzelete szab határt mennyi mindent készíthet vele: bébiételeket, fagyasztott gyümölcs-sorbetet, vagy akár mogyoróvajat is!

A zöldségek (például búzafű, stb.) facsarásakor a készülék könnyen túlterhelhető de ez a prés érzékeli a többlet nyomást és automatikusan megáll, majd a csigákat visszafelé forgatja addig, amíg megszűnik a túlnyomás. Így megóvja a szűrőt.  

Az 5500-as és 7500-as modell alkatrészei SUS304 fémből (nemesacél) készültek. A 8500 modell esetében az alkatrészek anyaga SUS316-os orvosi fém.

Mi a különbség az Angel Juicer 5500 és 7500 között? 

Az Angel AG-7500 és AG-5500 egyaránt rendelkezik egy biztonsági érzékelővel, amely biztosítja, hogy a motor leálljon, ha az adagolónak hirtelen túl sokat kell feldolgoznia. Ez megakadályozza a gép károsodását. Az Angel 5500-nál manuálisan kell megnyomnia a hátrameneti gombot, hogy az ikerfogaskerék hátrafelé forogásával megoldja az elzáródást. Az Angel 7500 automatikus hátramenet funkcióval rendelkezik, ami természetesen felhasználóbarátabb.

Angel Juicer adatok

Tartozékok

finom szűrő
légyűjtő tál
pépgyűjtő tál
gyümölcslenyomó
tisztítókefe
tisztítókés
szűrőtakaró

7500 modell alkatrészeinek anyaga SUS304-os nemesacél 
Modell    S7500
Szín    ezüst
Típus    iker csigás
Fordulatszám    82 ford./perc
Teljesítmény    150 W
Méretek    263 x 488 x 194 mm
Súly    12 kg
Töltőnyílás    42 mm
Max használat    korlátlan
Garancia: 7 év motor és elektronika & 1 év egyéb alkatrészek

Youtube videók