CHEF'SCHOICE 312 motoros késélező
55.591 Ft (43.772 Ft + ÁFA)
Menny.:db

CHEF'SCHOICE 312 motoros késélező

55.591 Ft (43.772 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó:
Cikkszám: DCH010

Leírás és Paraméterek

CHEF'SCHOICE 312 motoros késélező

A világhírű Chef’sChoice termékeket az EdgeCraft Corporation gyárában, Pennsylvania állam egyik városában Avondale-ben gyártják 1984 óta. A legszélesebb választékban kínál elektromos és kézi késélezőket a legkiválóbb minőségben mind háztartási, mind nagykonyhai felhasználásra is. A világon több, mint 70 országban forgalmazzák a méltán népszerű termékeiket, igen nagy sikerrel.  (... és nyílván másolják is! Ön mindig keresse az eredetit! )
Ezek a termékek inspirálják a profi és az otthoni chefeket és a vendéglátó szakma szakértőit is, az innovatív technológiára, melyet a megbízható márka nyújt nekik.

Ez a háztartási kétfokozatú elektromos késélező perceken belül megélezi mind a sima, mind a recés élű késeket. A kétfokozatú élezés konvex élt eredményez, amely erősebb és hosszabb élettartamú, mint a homorúra, vagy hagyományos V alakúra köszörült élek. Az első fokozatban a gyémántszemcsés élező korongokkal megélezzük a kést, majd a második fokozatban a gyémánt mikroszemcsés felülettel lepolírozzunk/fenjük azt. A precízen kialakított 100% gyémántbevonatú élező korongok nem hevítik túl a kést, így nem károsítják az élt. A gyors és biztonságos élezés érdekében a precíziós élvezetők automatikusan beállítják a 20 fokos szöget és ebben a fokban rögzítik a kést. Bármilyen típusú kés élezésére alkalmas, beleértve a konyhai, háztartási, sport- és zsebkéseket. A rugalmas élvezetőknek köszönhetően vastagabb élű kések is beleférnek (bárdok, vadászkések, bicskák). A korongok háztartási használatt esetén nagyon lassan kopnak el, az esetleges elkopás esetén azonban a korongok cseréjére van lehetőség.

Méretek:203 × 114 × 102 mm
A készülék súlya:1.5 kg

Fokozatok száma: 2

1. fokozat: A kompakt 312-es késélező kúp alakú, 100% gyémántszemcsés csiszolóanyaggal ellátott élezőanyagot alkalmaz. A gyémántbevonatú élezőkorongok úgy élezik meg az élt, hogy annak mindkét oldalán mikrobarázdákat hoznak létre. Így alapozzák meg a penge precízen beállított szögét.

2. fokozat: A forradalmian új gyémánt mikroszemcsés technológia példanélküli élességű, és ennek ellenére rendkívül tartós élt alakít ki. A 2. fokozat az ultrafinom gyémánt csiszolóanyaggal borított precíziós fenőkorongjai közvetlenül az él mentén fényesítik a felületet. A fenőkorongok megfenik az élt, létrehozva ezzel egy mikroszöget a teljes él mentén.

Jellemzők

 • Forradalmian új technológia
 • Bármely típusú kés élezésére alkalmas, beleértve a konyhai, háztartási, sport- és zsebkéseket
 • 100%-os gyémántszemcsés csiszolóanyag
 • A két fokozatnak köszönhetően sokkal tartósabb él
 • A gyárinál is élesebb élt tud kialakítani
 • Soha nem hevíti túl az élt
 • A lehető legkevesebb anyagveszteségel alakítja ki a megfelelő élt
 • Precíziós élvezető rendszer, mely biztosítja a tökéletes élszöget és garantálja, hogy az élt ne lehessen tönkretenni ezzel az élezővel
 • Precíz, gyors, könnyű a használata
 • Kompakt, mégis eredményes
 • Minőségi és különleges késekhez is kifejezetten ajánlott
 • Rendkívül éles pengét eredményez
 • Egyenes és fogazott pengénél is használható
 • Cserélhető élezőkorongok (azonban háztartási felhasználás mellett cserére egyáltalán nincs, vagy csak nagyon ritkán van szükség)

A gyémánt a jelenleg ismert, Földön megtalálható legkeményebb anyag, mely bármilyen fém kést képes megélezni, beleértve a kemény szénacél, a rozsdamentes acélkéseket és a nikkel alapú szuperötvözetű fémet is. A Chef’sChoice gyémántélezői mindezt a feladatot úgy végzik el, hogy közben nem károsítják a pengét.

Kosárba

Youtube videók