Cook King Bogrács és grill állvány grillráccsal EXTRA MAGAS
42.990 Ft (33.850 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Cook King Bogrács és grill állvány grillráccsal EXTRA MAGAS

42.990 Ft (33.850 Ft + ÁFA)
Menny.:db

180 cm-es bográcsállvány, Fekete acél 60 cm grill rács

Gyártó:
Cikkszám: 111221_

Leírás és Paraméterek

Bogrács és grill állvány grillráccsal - fekete acél 

A termék 3 részes: láb, grillrács és lánc. 

A nem megszokott magasságú állvány porszórt acél, ami növeli ellenállását a különféle mechanikai sérülésekkel szemben. A rostély 5 mm-es acélrudakból készül, ami nagyon masszív és tartós. A nagy, 60 cm-es rács lehetővé teszi, hogy egyszerre nagyobb társaság számára készítsen ételeket. A rostély magasságát az állvány tetején található orsó segítségével könnyedén beállíthatjuk.

Az állványrács legnagyobb előnye, hogy közvetlenül a tűz fölé helyezhető. A tűz fölött előkészített ételek még a legigényesebb vendégek számára is különlegesek lesznek.

Adatok

Állvány magassága: kb. 180 cm
Rács átmérője: 60 cm
A rácsrudak vastagsága: 5 mm
A rostély anyaga: közönséges acél
 Súlya: kb. 12 kg
Porszórt állvány, félig behajtható

Kosárba

 

FIGYELEM! Nem rozsdamentes acél! A felületi korrózió megindulhat, kezelje ezért időnként olajjal, vagy fémvédő szerrel.

A Cook King egy 27 éves múltra tekintő lengyel családi vállalkozás főleg kerti grillezőket, tűztálakat, bográcsállványokat, smokereket gyárt abszolút magas minőségben. A grilleket és más cikkeket a kezdetektől kezdve Lengyelországban készítik megfelelve európai előírásoknak és minőségi elvárásoknak. A vastag 2-5 mm-es acél kiváló minőségű, a design és a részletekre figyelés egyedi és érdekes megjelenést kölcsönöz.A Cook King kiváló alternatívája a messziről felismerhető kínai termékeknek, amelyek általában sokkal gyengébb minőségűek.