Dunavox 30 Palackos Borhűtő Home-30
335.890 Ft (264.480 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Dunavox 30 Palackos Borhűtő Home-30

335.890 Ft (264.480 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Szabadonálló 30 palackos  borhűtő  
Gyártó:
Cikkszám: DXFH-30.80
Gyártó cikkszám: DXFH-30.80

Leírás és Paraméterek

Dunavox 30 Palackos Borhűtő Home-30

Kétszekciós, 29 palackos szabadon álló modell, süllyesztett fogantyúval. A palackok tömör fa polcokon helyezhetőek el, valamint a készülék aljában kialakított biztonsági rácsnak köszönhetően, állítva, akár nyitott palackokat is tárolhat benne. A felső zóna mindig legyen hidegebb, mint az alsó zóna, a hőmérsékletkülönbség a zónák között nem haladhatja meg a 6°C-ot. Felhívjuk figyelmét, hogy ez a modell nem alkalmas beépítésre vagy pult alá helyezésre.

Technikai Adatok:

palackok (0,75 literes bordó)     30
szakasz                                   2
ajtó                                        Nem megfordítható üvegajtó (UV-kezelt)
színek                                    Fekete, színezett üveg ajtó
polcok                                    Fa polcok
világítás                                Kék belső LED világítás
magasság                             840 mm
szélesség                              480 mm
mélység                               490 mm
garancia                              3 év garancia

Fontos figyelmeztetés: ez a modell kizárólag állítva szállítható. Szállítást követően 48 óráig pihentesse a készüléket, csak ezt követően csatlakoztassa a hálózatra és kapcsolja be! A fentiek be nem tartása a kompresszor meghibásodáshoz vezethet, mely nem minősül garanciális hibának.

A Borhűtők speciális szállítást igénylenek, ezért előfordulhat, hogy külön szállítási díjat számolunk, melynek mértékéről minden esetben tájékoztatást adunk.

Dunavox 30 Palackos Borhűtő Home-30

A Dunavox 2006 óta a bor szakszerű tárolására alkalmas borhűtőket gyárt és forgalmaz. Az elmúlt évek alatt a borhűtő piac meghatározó szereplőjévé vált. Termékeik Európa és Ázsia közel 35 országában kaphatók. A bor tárolása különösen otthoni környezetben problematikus, hiszen a hagyományos hűtőszekrény nem alkalmas a bor hűtésére. A bortárolás praktikus és esztétikus eszköze a borhűtő. A kínált választékban a lakásban tárolandó kisebb palackszámú borkollekció borhűtők és a komoly borgyűjteményt igénylő borklíma készülékek egyaránt megtalálhatók. A borhűtők egyes modelljei szabadonállók, míg mások konyhabútorba építhetők. A legmodernebb borhűtő modellek kihúzható polcokkal rendelkeznek, 2 vagy 3 szekciósak.