Felix First Class 18cm Santoku kés
45.990 Ft (36.213 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Felix First Class 18cm Santoku kés

45.990 Ft (36.213 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Solingeni acél SANTOKU 

三徳

Gyártó:
Cikkszám: 816007
Gyártó cikkszám: 39990

Leírás és Paraméterek

Felix First Class 18cm Santoku kés

A Felix First Class kések egyedi minősége azonnal magával ragadja a szemlélőjét. Az egy darab X50 CrMoV15 acélból készült penge vákuumkemencében hevítve és jégben edzve finom és homogén szemcsézettséget ér el. Ez az eljárás garantálja azt a pengét, amely kiemelkedik hosszú élettartamával és korrózióállóságával. A markolat alsó és felső részén található kettős vágás tökéletesen kiegyensúlyozza késünket Az ergonómiailag precízen megalkotott nyél szorosan és biztonságosan illeszkedik a kézbe. A FIRST CLASS egy megbízható és egyszerű konyhai kés, amely minden nap bizonyítja egyedi minőségét eleganciájával és időtlen szépségével.

Felix First Class Santoku konyhakés 18 cm hosszú pengével. Ez a solingeni mester darab, innovatív és vékony A hagyományos granton üreges él képzés a japán santoku kések sajátja. A Santoku késsel leheletnél is vékonyabb szeleteket vághatunk és a speciális vágóél kiképzésnek köszönhetően nem tapadnak fel a pengére. A lekerekített penge kifejezetten alkalmassá teszi zöldségek és sonkafélék darabolásához, szeleteléshez.

Felix First Class 18cm Santoku kés jellemzők

Kovácsolt penge
X50 CrMoV15 penge acél
Dupla él
Ergonómikus műanyag fogantyú
Teljes hossz: 31 cm
Penge hossza: 18 cm
Súly: 0,24 kg

Csomagolási méret:
Hossz: 43 cm
Szélesség: 9 cm
Magasság: 3 cm

A FELIX SOLINGEN GMBH az egyik legrégebbi késgyártó a világon, 1790 óta gyárt egyedi késeket, melyek minőségben, funkciójukban és kialakításukban felülmúlhatatlanok. Egy egy darabot a világ legjobb kézzel készített kései közé választottak. A FELIX kések a világ egyik legvonzóbb termékeként elnyerték aa Gold iF Product Design Award díjat, valamint a Red Dot Design Award díjat.

A FELIX kizárólag prémium alapanyagokat használ. Az acél mikrostruktúrájának homogén és kompakt szemcseszerkezete miatt a pengék garantálják a rugalmasságot, a korrózióval szembeni ellenállást és a kiváló éltartást. Egy FELIX késen körülbelül 45 különböző eljárást hajtanak végre, mielőtt elhagyja a gyárat, legtöbbjüket kézzel. A hagyományos gyártástechnológia és a precíz kivitelezés összetett ismerete minden FELIX késben tapasztalható. De mindenekelőtt kézzelfogható.