Séf kés Felix First Class 26cm
58.990 Ft (46.449 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Séf kés Felix First Class 26cm

58.990 Ft (46.449 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Biztos és ergonomikus fogása miatt könnyed öröm vele dolgozni.
Gyártó:
Cikkszám: 812026

Leírás és Paraméterek

Chef kés Felix First Class 26cm

A Felix First Class kések egyedi minősége azonnal magával ragadja a szemlélőjét. Az egy darab X50 CrMoV15 acélból készült penge vákuumkemencében hevítve és jégben edzve finom és homogén szemcsézettséget ér el. Ez az eljárás garantálja azt a pengét, amely kiemelkedik hosszú élettartamával és korrózióállóságával. A markolat alsó és felső részén található kettős vágás tökéletesen kiegyensúlyozza késünket Az ergonómiailag precízen megalkotott nyél szorosan és biztonságosan illeszkedik a kézbe. A FIRST CLASS egy megbízható és egyszerű konyhai kés, amely minden nap bizonyítja egyedi minőségét eleganciájával és időtlen szépségével.

A Felix First Class Séf kés 26 cm hosszú pengével ideális társ szinte minden konyhai feladathoz. Ez a solingeni mester darab, innovatív és vékony pengéjű kivitel. Jó megjelenésű kiegyensúlyozott konyhakés. Biztos és ergonomikus fogása miatt könnyed öröm vele dolgozni.

Chef kés Felix First Class 26cm jellemzők

Kovácsolt penge
X50 CrMoV15 penge acél
Dupla él
Ergonómikus műanyag fogantyú
Teljes hossz: 40 cm
Penge hossza: 26 cm
Súly: 0,34 kg

Csomagolási méret:
Hossz: 43 cm
Szélesség: 9 cm
Magasság: 3 cm

Kosárba

A FELIX SOLINGEN GMBH az egyik legrégebbi késgyártó a világon, 1790 óta gyárt egyedi késeket, melyek minőségben, funkciójukban és kialakításukban felülmúlhatatlanok. Egy egy darabot a világ legjobb kézzel készített kései közé választottak. A FELIX kések a világ egyik legvonzóbb termékeként elnyerték aa Gold iF Product Design Award díjat, valamint a Red Dot Design Award díjat.

A FELIX kizárólag prémium alapanyagokat használ. Az acél mikrostruktúrájának homogén és kompakt szemcseszerkezete miatt a pengék garantálják a rugalmasságot, a korrózióval szembeni ellenállást és a kiváló éltartást. Egy FELIX késen körülbelül 45 különböző eljárást hajtanak végre, mielőtt elhagyja a gyárat, legtöbbjüket kézzel. A hagyományos gyártástechnológia és a precíz kivitelezés összetett ismerete minden FELIX késben tapasztalható. De mindenekelőtt kézzelfogható.

Youtube videók