FrostX 15 Liofilizáló - fagyasztva szárító készülék 15 kg kapacitással
6.928.990 Ft (5.455.898 Ft + ÁFA)
Menny.:db

FrostX 15 Liofilizáló - fagyasztva szárító készülék 15 kg kapacitással

6.928.990 Ft (5.455.898 Ft + ÁFA)
Menny.:db
A FrostX 15 egy kompakt liofilizáló egység gyümölcsökhöz, zöldségekhez, húsokhoz, tejtermékekhez, fűszernövényekhez és szinte mindenféle élelmiszerhez és alapanyaghoz.
Gyártó:
Cikkszám: FROSTX15
Gyártó cikkszám: FROSTX15

Leírás és Paraméterek

FrostX 15 Liofilizáló - fagyasztva szárító készülék 15 kg kapacitással

A FrostX 15 egy kompakt liofilizáló egység gyümölcsökhöz, zöldségekhez, húsokhoz, tejtermékekhez, fűszernövényekhez és szinte mindenféle élelmiszerhez és alapanyaghoz. Egy FrostX 15 kis méretei és 15 kg/ciklus liofilizálási kapacitása miatt kiváló választás éttermek, cukrászdák, gyümölcstermelők és azok számára, akik látnak fantáziát az élelmiszerek, ilyen magas minőségű tartósításában.
A készülék kisebb, mint egy hagyományos hűtőszekrény és lehetővé teszi az ételek - gyümölcsök, zöldségek, fűszernövények, húsok és készételek – fagyasztva szárítását anélkül, hogy elveszítenének bármilyen ízt vagy tápértéket. Ami a FrostX-et más liofilizálóktól megkülönbözteti, hogy már az előfagyasztást is elvégzi így egy liofilizálási ciklus rövidebb ideig tart, mint más eszközökkel.
A liofilizálás vagy fagyasztva szárítás egyre népszerűbb azok körében, akik a maguk által megtermelt bio és organikus zöldségeket, gyümölcsöket tartósítják ezzel a módszerrel.

Müszaki Adatok:

  • Kapacitás: 15 kg-ig
  • Energiafogyasztás: kb. 3,6 kWh/kg
  • Méretek (cm): mélység: 72; szélesség: 73; magas: 130
  • Súly: 205 kg
  • Fagyasztó funkció
  • Tápfeszültség: 230V
  • Vákuumrendszer nagy teljesítményű olajszivattyúval és olajpára szétválasztó
  • Négyszögletű rozsdamentes acél vákuumkamra
  • Hatékony hűtőrendszer a folyamatos működéshez
  • Belső szigetelt termékkamra és rozsdamentes acél alkatrészek
  • Tálca mérete (cm): mélység: 47; szélesség: 40
  • Tálcák száma: 8
  • Polcok közötti távolság: 3 cm
  • Terméktálca készlet (8 db)
  • Porfestett ház: RAL 9003 (fehér)
  • Fűtési rendszer: szilikon fűtőpanel
  • Felügyeleti és vezérlőrendszer: digitális érintőképernyős

{{carousel(237)}}


Opcionális kiegészítők és tartozékok:

  • Más színre porfestett ház (RAL) - 190 EUR (nettó)
  • Készülékház szálcsiszolt rozsdamentes acélból - 450 EUR (nettó)
  • Kiegészítő tálcakészlet - 170 EUR (nettó)
  • Szilikon tapadásmentes alátét készlet - 130 EUR (nettó)
  • Speciális kocsi tálcás szállításhoz - 600 EUR (nettó)
  • Kamra fűtési rendszer a gyors leolvasztáshoz - 600 EUR (nettó)


A FrostX liofilizálók magas minőségű és megbízható eszközök, amelyek biológiai minták, gyógyszerek, élelmiszerek és más anyagok stabilizálásához és szárításához használható. A liofilizálókat jellemzően laboratóriumokban használják, azonban egyre nagyobb arányban kezdik használni háztartások, kistermelők és élelmiszeripari vállalkozások.

A FrostX liofilizátorok kiváló minőségű alkatrészekből készülnek, így megbízhatóan működnek hosszú időn át. Az eszközök a legmodernebb technológiával rendelkeznek, amely biztosítja a stabil és hatékony szárítást. Az előre beállított programok lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy könnyen használják a liofilizátorokat, és azok hatékonyan teljesítsék a feladatot.

Fagyasztva szárító - Liofilizáló gép

Az élelmiszereink tartósításának ősi módja a szárítás. Ez a módszer azon a logikán alapul, hogy a szezonban begyűjtött termékek eltarthatóságát hőkezeléssel növeljük. Ezt az évezredes módszert ma már a modern technológia segítségével alkalmazzuk.

Az élelmiszerek szárításának lényege az eltarthatóság növelése a bennük lévő víz elpárologtatásával. Míg a szárítás csak az élelmiszerek fogyaszthatóságának meghosszabbítását jelentette elsősorban, addig a fagyasztva szárítással vagy liofilizálással élelmiszereink teljes egészében megőrzik vitamin és ásványianyag tartalmukat, továbbá a Freeze Dry technológiával gyorsabban és kényelmesebben száríthatja meg élelmiszereit és ételeit.

A liofilizáló gép használata lehetővé teszi, hogy sokkal rövidebb idő alatt sokkal több ételt magasabb minőségben tartósíthasson, mint hagyományos módon.