Global G-16 Szakácskés 24cm
59.800 Ft (47.087 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Global G-16 Szakácskés 24cm

59.800 Ft (47.087 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Rozsdamentes acélból készült Japán Szakácskés
Gyártó:
Cikkszám: G-16
Gyártó cikkszám: G-16

Leírás és Paraméterek

Global G-16 Szakácskés 24cm

Termék leírás:

A Global 24 cm-es szakácskés magas minőségű konyhai késként ismert.
A kést 13 cm hosszú markolattal és 24 cm hosszú pengével tervezték, amely ideális a különböző vágási feladatokhoz, például a hús, zöldség, gyümölcs és hal szeleteléséhez.
A Global kések kiváló minőségű, ellenálló anyagokból készülnek, beleértve az erős, rozsdamentes acélt is, amely tartósságot és éles életet biztosít a késeknek.
A pengék finoman élezett éleivel és könnyű, ergonomikus markolatával kényelmesen használhatók hosszabb ideig is.
A Global szakácskés további előnyei közé tartozik a könnyű tisztíthatóság és karbantarthatóság, valamint a kések precíziós tervezése és kiegyensúlyozott súlya.
Ezt a kést akár profi szakácsok, akár otthoni szakácsok is használhatják egyaránt.

Global G-16 Szakácskés 24cm

Global kések egyedi jellemzői


A Global kesék súlya:
Egy Global késen már első érintésre érződik az a könnyed elegancia, a kifinomult vonalvezetés, amely megkülönbözteti és szinte egyedivé teszi a kések között. Az egyik azonnali meglepetés a kés súlya. Nehéz és mégis hihetetlenül könnyű köszönhetően a tökéletes kiegyensúlyozottságának. Egy Global késsel akár egésznap dolgozhat könnyedén és fáradtság mentesen.

A Global pengék éle:
A japán szakácsok munkájuk során a legtöbb alapanyagot vékonyra és tökéletes formájúra kell vágják. Egy munkájára adó szakács eszköz tárából nem hiányzhat a legélesebb és legéltartóbb Global kés.

Egyensúly:
Mint az élet számos területén és a természetben az egyensúly a legfontosabb. Egy Global kés használata során az egyensúly a penge és a markolt között a kés használatának legfontosabb együtthatója. mely nem lehet más csak tökéletes.

Élezés:
A folyamatosan tökéletes vágás és könnyed használat érdekében a Global késeket is időről-időre élezni kell. A Global kések különleges jellemzője a nagyon hosszú éltartás mellet az egyszerű él karbantartás is.

A Global kések élettartama:
A Global késekre általánosan jellemző a magas kopásállóság. Megfelelő karbantartás mellett egy Global késre egész életében számíthat. Használat után mindig gondosan tisztítsa és szárítsa is meg. Talán azt mondani sem kell, hogy egy késeit szerető és ápoló ember sosem tenné mosogatógépbe.

A Global kések formaterve:
Az egyik leghíresebb japán designer Komin Yamada tervezte a kések egyedi is időtálló formáját. A rengeteg forma tervezési díj mellet külön presztízs értékű, hogy a New York-i Modern Művészetek Múzeumában is megvásárolhatóak.