Global G-20 Filéző Kés 21cm
39.950 Ft (31.457 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Global G-20 Filéző Kés 21cm

39.950 Ft (31.457 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Rozsdamentes acélból készült Japán Kés.
Gyártó:
Cikkszám: G-20
Gyártó cikkszám: G-20

Leírás és Paraméterek

Global G-20 Filéző Kés 21cm

Termék Leírás:

A Global Filéző Kés egy kiváló minőségű japán kéziszerszám, amelyet kifejezetten halak filézésére terveztek.
Kétféle méretben érhető el: a kisebbik 15 cm hosszú, míg a nagyobbik 21 cm hosszú.
A kést egy kiváló minőségű rozsdamentes acélból készítik, amely nagyon éles éllel rendelkezik, így könnyedén és hatékonyan lehet vele dolgozni.
A markolata ergonomikus kialakítású, amely kényelmes és biztonságos fogást biztosít a felhasználónak használat közben.
A tradicionális japán kés kialakításának megfelelően egyoldalas élszögű éllel rendelkezik, amelyet a legjobb eredmények elérése érdekében 15 fokos szögben éleznek.
Ez a kialakítás teszi lehetővé, hogy a kés könnyedén vágjon át a hal bőrén és húsán, így a filézési munka gyorsabb és hatékonyabb lesz.
Kiváló minőségű kéziszerszám, amelyet a világ legjobb séfjei és hobbiszakácsai is előszeretettel használnak a halak filézéséhez.
A kés kiváló minőségű anyagokból készült, éles és hatékony, így ideális választás minden hal szerelmese számára.

Global G-20 Filéző Kés 21cm

Global kések egyedi jellemzői


A Global kesék súlya:
Egy Global késen már első érintésre érződik az a könnyed elegancia, a kifinomult vonalvezetés, amely megkülönbözteti és szinte egyedivé teszi a kések között. Az egyik azonnali meglepetés a kés súlya. Nehéz és mégis hihetetlenül könnyű köszönhetően a tökéletes kiegyensúlyozottságának. Egy Global késsel akár egésznap dolgozhat könnyedén és fáradtság mentesen.

A Global pengék éle:
A japán szakácsok munkájuk során a legtöbb alapanyagot vékonyra és tökéletes formájúra kell vágják. Egy munkájára adó szakács eszköz tárából nem hiányzhat a legélesebb és legéltartóbb Global kés.

Egyensúly:
Mint az élet számos területén és a természetben az egyensúly a legfontosabb. Egy Global kés használata során az egyensúly a penge és a markolt között a kés használatának legfontosabb együtthatója. mely nem lehet más csak tökéletes.

Élezés:
A folyamatosan tökéletes vágás és könnyed használat érdekében a Global késeket is időről-időre élezni kell. A Global kések különleges jellemzője a nagyon hosszú éltartás mellet az egyszerű él karbantartás is.

A Global kések élettartama:
A Global késekre általánosan jellemző a magas kopásállóság. Megfelelő karbantartás mellett egy Global késre egész életében számíthat. Használat után mindig gondosan tisztítsa és szárítsa is meg. Talán azt mondani sem kell, hogy egy késeit szerető és ápoló ember sosem tenné mosogatógépbe.

A Global kések formaterve:
Az egyik leghíresebb japán designer Komin Yamada tervezte a kések egyedi is időtálló formáját. A rengeteg forma tervezési díj mellet külön presztízs értékű, hogy a New York-i Modern Művészetek Múzeumában is megvásárolhatóak.