Global GF-37 Szeletelő Kés 22cm
42.140 Ft (33.181 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Global GF-37 Szeletelő Kés 22cm

42.140 Ft (33.181 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Rozsdamentes acélból készült Japán Kés.
Gyártó:
Cikkszám: GF-37
Gyártó cikkszám: GF-37

Leírás és Paraméterek

Global GF-37 Szeletelő Kés 22cm

Termék leírás:

A GF sorozatú kések  nehezebbek és robusztusabbak, mint a normál G sorozatú kések, így kiváló professzionális szakácskések.A tradicionális japán kés kialakításának megfelelően egyoldalas élszögű éllel rendelkezik, amelyet a legjobb eredmények elérése érdekében 15 fokos szögben éleznek. A pengék finoman élezett éleivel és könnyű, ergonomikus markolatával kényelmesen használhatók hosszabb ideig is. A kés pengéje kiváló minőségű, strapabíró Cromova 18 rozsdamentes acélból készül. Ez az anyag kiváló éltartásáról ismert, ami azt jelenti, hogy a kés hosszabb ideig éles marad.

Global GF-37 Szeletelő Kés 22cm

Global kések egyedi jellemzői


A Global kesék súlya:
Egy Global késen már első érintésre érződik az a könnyed elegancia, a kifinomult vonalvezetés, amely megkülönbözteti és szinte egyedivé teszi a kések között. Az egyik azonnali meglepetés a kés súlya. Nehéz és mégis hihetetlenül könnyű köszönhetően a tökéletes kiegyensúlyozottságának. Egy Global késsel akár egésznap dolgozhat könnyedén és fáradtság mentesen.

A Global pengék éle:
A japán szakácsok munkájuk során a legtöbb alapanyagot vékonyra és tökéletes formájúra kell vágják. Egy munkájára adó szakács eszköz tárából nem hiányzhat a legélesebb és legéltartóbb Global kés.

Egyensúly:
Mint az élet számos területén és a természetben az egyensúly a legfontosabb. Egy Global kés használata során az egyensúly a penge és a markolt között a kés használatának legfontosabb együtthatója. mely nem lehet más csak tökéletes.

Élezés:
A folyamatosan tökéletes vágás és könnyed használat érdekében a Global késeket is időről-időre élezni kell. A Global kések különleges jellemzője a nagyon hosszú éltartás mellet az egyszerű él karbantartás is.

A Global kések élettartama:
A Global késekre általánosan jellemző a magas kopásállóság. Megfelelő karbantartás mellett egy Global késre egész életében számíthat. Használat után mindig gondosan tisztítsa és szárítsa is meg. Talán azt mondani sem kell, hogy egy késeit szerető és ápoló ember sosem tenné mosogatógépbe.

A Global kések formaterve:
Az egyik leghíresebb japán designer Komin Yamada tervezte a kések egyedi is időtálló formáját. A rengeteg forma tervezési díj mellet külön presztízs értékű, hogy a New York-i Modern Művészetek Múzeumában is megvásárolhatóak.