Kategóriák / Termékek

COVID ELLEN PIZZA

COVID ELLEN PIZZA

A mini vagy hordozható PIZZAKEMENCÉK megjelenésével teljesen új kategória keletkezett az otthoni pizzázásban, hihetetlen robbanással hazánkba is megjelent a háztartási pizzasütő. A Covid-19 hatása valóban megjósolhatatlan volt, talán teljesen még most is az, ki tudja hova gyűrűzik tovább, de több időt töltöttünk otthon és sokan a sütés-főzéssel oldották a bezártságot. Szóval a sütés gyógyít! :) 

Az OONI pizzakemencék sikersztorija 

Az OONI innovációja teljesen megreformálta az otthoni pizzasütést. Nagyon rövid időn belül többszörösen díjnyertes világcég lett, a koncepció egyszerű volt: elérhető árú, minőségi és kisméretű háztartási pizzasütőt gyártani.

 SÜSSÜNK OTTHON TÖKÉLETES PIZZÁT 60 mp ALATT! 

Fantasztikusan gyors, akár 15 perc alatt 500°C-ra felfűthető pizzakemence megváltoztatja a mindennapokat. Egyszerű és kényelmes használatával minden nap süthet családjának, barátainak egy tökéletes ízű nápolyi pizzát. Ráadásul hordozható, szóval nincs többé nyaralás, piknik, családi banzáj saját pizzasütő nélkül!

A zseniális gondolat, hogy gázzal, fával, faszénnel, pellettel is lehessen pizzát sütni ezekben a minikemencékben tette korlátlanná a házi pizzaszakácsok, mint vásárlók körét. Nem a gyártó dönti el, hogy mi éppen azért válasszunk gázos kemencét, mert a negyediken lakunk és csak ez az opciónk a békés szomszédság megtartása miatt, vagy mert én a legjobb New York-i pizzaiolo-tól úgy tanultam, hogy csakis faszén adja meg az eredeti Nápolyi pizza ízét. Szerencsére mindekinek van megfelelő tipus. Sőt olyan is van ami multifuel, azaz ha úgy van kedvünk akkor ma gázzal, a hétvégén pedig bükkfával fűthetjük fel a kis csodánkat.

Az Oonit a férj-feleség, Kristian Tapaninaho és Darina Garland alapította. Azelőtt Kristian és Darina oktatási céget vezettek, hogy elősegítsék a kreativitást, az innovációt és a problémamegoldást az iskolai közösségekben. Ha már a problémáknál tartunk, Kristiannak volt egy: nagyon belemélyedt a pizza készítés rejtelmeibe, de csalódott volt - „a pizzáim jók, de nem nagyszerűek”. Kristian otthon elkészített pizzáiból hiányzott az az éttermi minőségű íz, amely nagyon magas hőtől származik. Házi sütője egyszerűen nem hozta ezt. Vadászni kezdett egy fatüzelésű pizza sütőre, amelyet a otthon, a hátsó udvarában használhat, de a piacon egyedülálló termékek siralmasan drágák és terjedelmesek voltak. Kristian nem volt feltaláló, mérnök vagy terméktervező, de tudta, hogy egy remek ötlete van. Vázlatok, sok prototípus és folyamatos háztáji tesztelés után Kristian megalkotta a világ első hordozható fatüzelésű pizza kemencéjét. Az Ooni megszületett: gyors, hordozható, költséghatékony, menő fatüzelésű kemence!