Jealous Devil Faszén 9 kg Raklapos (42x9 kg)
499.800 Ft
449.820 Ft (354.189 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Jealous Devil Faszén 9 kg Raklapos (42x9 kg)

499.800 Ft
449.820 Ft (354.189 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó:
Cikkszám: JDPALETTE9
Gyártó cikkszám: JDPALETTE9

Leírás és Paraméterek

Jealous Devil CHUNX Faszén 9 kg Raklapos Kiszerelés (42 zsák/378 kg)  

A grill faszenek új generációja a Jealous Devil CHUNX faszén, amely 9 kg-os kiszerelésben 1 teljes raklapos menniségben is kapható, és igazán maradandó grillezési és BBQ élményt nyújt. Ez a prémium faszén extra nagy darabokból áll, amelyek garantálják a maximális teljesítményt és hosszantartó égést. A különlegesen válogatott Quebracho Blanco nevű keményfából (fehér tölgy), és nagy keménységű fából készül, amely híres rendkívüli keménységéről és sűrűségéről és ezért is kapta az "Axe-Breaker" vagyis fejsze törő  becenevet a favágóktól. Ez a faszén egyedi égetési  módszerrel készül, amely biztosítja a faszén tisztaságát és a használatával grillezett ételek ízének kivételességét.

A faszén jellemzői közé tartozik a kimagaslóa, 600°C feletti égéshőmérséklet, amely lehetővé teszi a húsok és egyéb ételek nem csak gyorsabb, de egyenletesebb elkészítését is, miközben kevesebb faszén felhasználásával jár. A Jealous Devil használata során nem kell aggódnia a szikrák, pattogások és a túlzott hamu képződés miatt, így teljesen a grillezés élményére koncentrálhat.a

Ez a nagy BBQ versenyeken is bizonyított, kiváló ízprofilú faszén a világ legjobb pitmasterei, profi séfek és versenyzők által is tesztelt és elismert, így biztos lehet benne, hogy faszenünkkel minden alkalommal a lehető legfinomabb ételeket készíti el. Az elegáns és praktikus csomagolás, kényelmes hordozó füllel ellátva, tovább növeli a termék használatának kényelmét, legyen szó akár egy családi összejövetelről,  vagy akár éttermi intenzív felhasználásról.

A fehér tölgyfa faszén nem csak a grillrajongók számára kínál kivételes minőséget és teljesítményt, hanem a környezettudatos felhasználók számára is ideális választás, mivel 100%-ban természetes alapanyagokból készül, tiszteletben tartva a fenntarthatóság elveit. 

A Jealous Devil Faszén márka tökéletes választás azok számára, akik nem csak a minőségi grillezés élményére, hanem a hatékonyságra és megbízhatóságra is nagy hangsúlyt fektetnek. Ennek a prémium faszénnek az extra nagy méretű darabjai és a faszén égetésének különleges folyamata biztosítják a hosszan tartó, stabil égést, amely kiválóan alkalmas faszenes grillkemencékhez is. Ezeket a speciális kemencéket gyakran használják profi séfek éttermekben, ahol nagy mennyiségű grillételek készítését kell hatékonyan és magas minőségben megoldani.

A hosszú égési idő nemcsak hogy gazdaságosabbá teszi a faszén használatát, de lehetővé teszi a séfek számára, hogy több órán keresztül konzisztens hőmérsékletet tartsanak a grillkemencében, ami elengedhetetlen a nagyobb adagok és bonyolultabb grillételek tökéletes elkészítéséhez. A tüzelőanyag ezen tulajdonságai révén a séfek pontosan szabályozhatják az ételek sütési folyamatát, így biztosítva, hogy minden egyes tálalás a lehető legfinomabb ízekkel és tökéletes állaggal kerüljön az asztalra.

A 600°C feletti maximális hőmérséklet és a pattogás és szikrázás mentes, kevés hamuval járó égés további előnyöket biztosít, amelyek hozzájárulnak az éttermi környezetben való hatékony használathoz. Az elegáns és kényelmes csomagolás is megkönnyíti a faszén kezelését és tárolását a professzionális konyhákban. A Jealous Devil CHUNX Faszén nem csak a grill szerelmeseinek nyújt kiváló megoldást, hanem az éttermi profik számára is ideális választás, akik nem hajlandók kompromisszumot kötni sem a teljesítmény, sem az ízek terén.

Egy raklap mennyiség szállítási költsége magyarország területén bárhova csak 31 500 Ft. Ezt az összeget a megrendelési folyamat során számolja fel a rendszer.

 

Mit tud a Jealous Devil faszén?

  • HATALMAS, AZ IPARÁGBAN VEZETŐ FASZÉN MÉRET A MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNYHEZ
  • 100%-BAN TERMÉSZETES QUEBRACHO BLANCO „AXE-BREAKER” KEMÉNYFÁBÓL KÉSZÜLT
  • NINCS SZIKRA, PATTOGÁS, TÚLSÁGOSAN SOK HAMU VAGY KELLEMETLEN, KESERŰ FÜST
  • 600+ CELSIUS FOK MAX HŐMÉRSÉKLET – KISEBB FOGYASZTÁS ÉS ODAFIGYELÉS
  • DÍJNYERTES ÍZPROFIL, AMELYET CHAMPION PITMASTEREK, PROFI SÉFEK ÉS VERSENYZETŐK ÁLTAL TESZTELTÜNK
  • GYÖNYÖRŰ CSOMAGOLÁS KÉNYELMES FOGANTYÚVAL