Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

AMBIENT HANGULAT A KERTBEN ÉS TERASZON

AMBIENT HANGULAT A KERTBEN ÉS TERASZON

A 'HAND MADE' garancia a hagyományra és a minőségre!

A Cook King Company az egyik vezető tűzrakó, kerti tűztál és grillező gyártója Lengyelországban, mára több mint 27 év tapasztalattal a háta mögött hagyományos műhelynek tekinthető. Ez a jártasság, valamint az erős, folyamatos elkötelezettség és az állandó fejlődési vágy lehetővé teszi számukra, hogy kielégítsék a vásárlóik igényeit.

Mottójuk: a szabadban való főzés öröme.

 

A gyártási folyamat során kizárólag lengyel acélgyárból származó anyagokat használnak, melyek rendelkeznek a szükséges jóváhagyásokkal és tanúsítványokkal, hitelesítik minőségüket és megbízható forrást, gyártást.

Az előállításhoz használt vastag, 2-5 mm-es acél hosszú élettartamot és vásárlói elégedettséget jelent. A Cook King termékeket kézzel készítik (kézműves, hagyományos) nagy szakértelemmel, szenvedéllyel és gondossággal.

 

Az égő fa ropogása és a lángok ragyogása mindig varázslatos hangulatot teremt. Akár családjával, barátaival együtt, akár csak magányosan merengő hangulatba kíván keveredni, rakjon tüzet biztonságosan egy minőségi kézzel készült COOK KING kerti tűztálba és élvezze a tűz közelségét és melegségét. Válasszon méretet és formát az Ön személyes outdoor-aurájának alakításához.