Sage Automata tejhabosító BMF600BSS
53.880 Ft (42.425 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Sage Automata tejhabosító BMF600BSS

53.880 Ft (42.425 Ft + ÁFA)
Menny.:db

the Milk Cafe™

indukciós, rozsdamentes acél

Gyártó:
Cikkszám: 41007025
Gyártó cikkszám: BMF600

Leírás és Paraméterek

Sage Automata tejhabosító BMF600BSS

Rég elmúltak azok az idők, amikor a forró tejitalok élvezete olyan volt, mintha habfürdőt adna ízlelőbimbóinak. Egyszerűen válassza ki a megfelelő habosítót, adjon hozzá tejet, válassza ki a hőmérsékletet, nyomja meg az indítást és készüljön fel a tökéletességre.

A progresszív indukciós eljárással elért finom, egyenletes hőeloszlás apró buborékokat hoz létre, amelyek kellenek a tökéletes forró tejes italokhoz. Az indukciós fűtésnek köszönhetően egyszerűen kiveheti és bedobhatja a kancsót közvetlenül a mosogatógépbe.

Automata kikapcsolás- Amint a Milk Cafe elérte a kívánt hőmérsékletet, a gép kikapcsol.

Mérőtető az összetevők kiméréséhez és hozzáadásához a keverés megkezdése után, forró csokoládéhoz, kókuszporhoz és chai teához

Sage Automata tejhabosító BMF600BSS jellemzők

"Túlmelegés elleni védelem
LED indikátor
Praktikus toldaléktároló a készülék hátsó részén
A fedélben elhelyezett mérőedény a hozzávalók pontos méréséhez és adagolásához
Átlátszó fedél emelőfüllel
Kábeltartó a készülék alsó részén
Leégés elleni védelem
Automatikus átváltás készenlét üzemmódra használaton kívül, 30 másodperc után
Egyszerű kezelhetőség a multifunkciós tekerőgomb által – megnyomásával be-, illetve kikapcsolhatjuk készüléket, elforgatásával pedig beállíthatjuk a készülő ital hőmérsékletét
Hőmérséklet-tartomány 40 °C – 80 °C között
„COLD STIR“ funkció melegítés nélküli habosításhoz

Méretek: 26 x 15 x 16 cm

Kosárba

SAGE - Prémium minőségű háztartási gépek

Díjnyertes konyhai eszközök, amelyek arra ösztönzik az embereket, hogy könnyedén, élvezettel tökéletes ételeket és italokat készítsenek a saját otthonukban. A kávéfőzőktől az konyhagépekig minden eszközzel kapcsolatos innováció örömet szerez használójának. A főzés illatai, látványa és hangjai emlékeket ébresztenek és újakat hoznak létre. Akivel ezeket megosztjuk, a legfontosabbak az életben. Ezért teszzük amit teszünk. Megszállottan figyelünk, alkotunk, újítunk, tesztelünk, finomítunk, tervezünk.

A márka története 1932-ben indult egy ún. "sandwich-toaster" készülékkel Ausztráliában. Sikerét bizonyítja, hogy 1974-ig 400.000 db ilyen készüléket adtak el. A Breville Ausztrália közkedvelt márkájává vált és innen indult világhódító utjára. Azóta világszerte több mint 50 országban elérhetőek, tanúsítva, hogy a gyártó rendkívül innovatív és a vásárlók szemszögéből nézve is vonzó termékeket gyárt és fejleszt. 
A Breville csoport célja olyan prémium kisháztartási gépek fejlesztése és értékesítése, melyeket hosszú élettartam és a vásárlók használat közbeni maximális komfortérzete jellemez. Több világhírű chef is a Breville-t választotta, mint pl. a Magyarországon is kedvelt angol sztárszakács Heston Blumenthal.
A Breville európai márkajelzése a SAGE.