SAGE Füstölőpisztoly BSM600SIL
39.990 Ft (31.488 Ft + ÁFA)
Menny.:db

SAGE Füstölőpisztoly BSM600SIL

39.990 Ft (31.488 Ft + ÁFA)
Menny.:db

the Smoking Gun®

konyhai hidegfüst pisztoly

Gyártó:
Cikkszám: 41007026

Leírás és Paraméterek

SAGE Füstölőpisztoly BSM600SIL

Készüljön fel arra, hogy úgy élvezi a füstölő kreálta ízeket ételein vagy koktéljain, amelyeknek puszta látványa beindítja a nyálelválasztását. Ez a csodálatos konyhai eszköz lehetővé teszi, hogy különféle ételeket és italokat természetes füstös ízekkel, például almafa és hickory zamatával bolondítson, finiseljen. 

Gyorssá és egyszerűvé teszi a hideg füst alkalmazását a saját konyhájában. A hideg füst nem befolyásolja az élelmiszerek textúráját. Annyi történik, hogy pár perc alatt a füstaromák egyenletesen bevonják az ételek felszínét, vagy ízesíti a kedvenc whiskeynket, koktélunkat. A füstölő alkalmazásával hihetetlen spektruma nyílik meg előttünk ételeink füstölésének. Az éghető anyagok választékát, beleértve a különféle faforgácsot, teát, gyógynövényeket, fűszereket, szénát és még szárított virágot is, csak a képzeletünk és ízlésünk korlátozza.

  

• Füstölőpisztoly ételek füstöléséhez
• Anyag: műanyag, szilikon és fém
• Szín: ezüst
• Hidegfüstölő rendszer
• A csomagban 2-féle faforgács
• 2 sebességű füstáramlás
• Az alma- vagy diófaforgácsoknak köszönhetően akár 24 cikluson keresztül is füstölhet
• Kivehető tálca a forgácsnak
• Szilikon füstölőcső
• Működtetése: 4x AA alkáli elem segítségével
• Méret: 61 x 21 x 16 cm

Kosárba

SAGE - Prémium minőségű háztartási gépek

Díjnyertes konyhai eszközök, amelyek arra ösztönzik az embereket, hogy könnyedén, élvezettel tökéletes ételeket és italokat készítsenek a saját otthonukban. A kávéfőzőktől az konyhagépekig minden eszközzel kapcsolatos innováció örömet szerez használójának. A főzés illatai, látványa és hangjai emlékeket ébresztenek és újakat hoznak létre. Akivel ezeket megosztjuk, a legfontosabbak az életben. Ezért teszzük amit teszünk. Megszállottan figyelünk, alkotunk, újítunk, tesztelünk, finomítunk, tervezünk.

A márka története 1932-ben indult egy ún. "sandwich-toaster" készülékkel Ausztráliában. Sikerét bizonyítja, hogy 1974-ig 400.000 db ilyen készüléket adtak el. A Breville Ausztrália közkedvelt márkájává vált és innen indult világhódító utjára. Azóta világszerte több mint 50 országban elérhetőek, tanúsítva, hogy a gyártó rendkívül innovatív és a vásárlók szemszögéből nézve is vonzó termékeket gyárt és fejleszt. 
A Breville csoport célja olyan prémium kisháztartási gépek fejlesztése és értékesítése, melyeket hosszú élettartam és a vásárlók használat közbeni maximális komfortérzete jellemez. Több világhírű chef is a Breville-t választotta, mint pl. a Magyarországon is kedvelt angol sztárszakács Heston Blumenthal.
A Breville európai márkajelzése a SAGE.

Youtube videók