Kategóriák / Termékek
Sage Gyümölcsfacsaró centrifuga 2 Literes -ezüst -BJE430SIL
74.890 Ft (58.969 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Sage Gyümölcsfacsaró centrifuga 2 Literes -ezüst -BJE430SIL

74.890 Ft (58.969 Ft + ÁFA)
Menny.:db

the Nutri Juicer® Cold

hideg technológiás gyümölcscentrifuga 2 Literes 

Gyártó:
Cikkszám: 41006923
Gyártó cikkszám: 83690

Leírás és Paraméterek

Sage Gyümölcsfacsaró centrifuga

A szabadalmaztatott hidegen facsaró technológia minimalizálja a vitaminok és ásványi anyagok károsodását úgy, hogy védi a hőtől a feldolgozás során. A Sage's Cold Spin technológiájáról kimutatták, hogy -16,7°C-nál kevesebbet visz át a lé kivonásakor. A 850 W-os motor pedig a legkeményebb gyümölcsöket és zöldségeket is pillanatok alatt feldolgozza.

RÖVIDEBB ELŐKÉSZÜLÉSI IDŐ - Az egyedülálló, 84 mm-es extra széles csúszda-adagoló lehetővé teszi egész gyümölcsök és zöldségek elővágás nélküli feldolgozását.

INNOVATÍV HIDEG RENDSZER - A Cold Spin technológiának és az olasz gyártmányú precíziós hálószűrőnek köszönhetően elkerülheti a vitaminok és ásványi anyagok hő és feldolgozás által okozott károsodását.

LETÖLTÉS ÉS TÁROLÁS KANCSÓBAN - Élvezze a friss gyümölcslevet napokon át. A Seal and Store Juice Jug akár 3 napig frissen tartja a gyümölcslevet a hűtőszekrényben.

MOSOGATÓGÉPBEN MOSHATÓ - A gyümölcscentrifuga fedelét, a rozsdamentes acél szűrőedényt, a pürékorongot és a gyümölcslé kancsót biztonságosan el lehet mosni a mosogatógépben.

Sage Gyümölcsfacsaró centrifuga

 A nyílás a szűrő közepére került a hőátvitel minimalizálása és a léhozam maximalizálása érdekében
2 beállítható sebesség (High/Low)
Biztonsági rendszer
A friss gyümölcs- és zöldséglevek könnyű és gyors elkészítésére
Rozsdamentes acél mikroszűrő speciális, Olaszországban gyártott mikrofilterrel, amivel 20%-kal több ásványi anyagot lehet kinyerni
Egyedülállóan széles töltőnyílás
Kikapcsoló gomb, 2 sebesség
A biztonsági rendszer megakadályozza a készülék bekapcsolását, ha nincs megfelelően összerakva
2 l légyűjtő edény szeparátorral
3 l hulladékgyűjtő edény

Teljesítmény: 1250W

Méretek: 45 × 27 × 37 cm

Kosárba

SAGE - Prémium minőségű háztartási gépek

Díjnyertes konyhai eszközök, amelyek arra ösztönzik az embereket, hogy könnyedén, élvezettel tökéletes ételeket és italokat készítsenek a saját otthonukban. A kávéfőzőktől az konyhagépekig minden eszközzel kapcsolatos innováció örömet szerez használójának. A főzés illatai, látványa és hangjai emlékeket ébresztenek és újakat hoznak létre. Akivel ezeket megosztjuk, a legfontosabbak az életben. Ezért teszzük amit teszünk. Megszállottan figyelünk, alkotunk, újítunk, tesztelünk, finomítunk, tervezünk.

A márka története 1932-ben indult egy ún. "sandwich-toaster" készülékkel Ausztráliában. Sikerét bizonyítja, hogy 1974-ig 400.000 db ilyen készüléket adtak el. A Breville Ausztrália közkedvelt márkájává vált és innen indult világhódító utjára. Azóta világszerte több mint 50 országban elérhetőek, tanúsítva, hogy a gyártó rendkívül innovatív és a vásárlók szemszögéből nézve is vonzó termékeket gyárt és fejleszt. 
A Breville csoport célja olyan prémium kisháztartási gépek fejlesztése és értékesítése, melyeket hosszú élettartam és a vásárlók használat közbeni maximális komfortérzete jellemez. Több világhírű chef is a Breville-t választotta, mint pl. a Magyarországon is kedvelt angol sztárszakács Heston Blumenthal.
A Breville európai márkajelzése a SAGE.

Youtube videók