Kategóriák / Termékek
Sage Pizzaiolo pizza sütő
Kép 1/4 - Sage Pizzaiolo pizza sütő
Kép 2/4 - Sage Pizzaiolo pizza sütő
Kép 3/4 - Sage Pizzaiolo pizza sütő kemence
Kép 4/4 - Sage Pizzaiolo pizza sütő
Sage Pizzaiolo elektromos pizza sütő SPZ820
285.890 Ft (225.110 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Sage Pizzaiolo elektromos pizza sütő SPZ820

285.890 Ft (225.110 Ft + ÁFA)
Menny.:db

the Smart Oven™ Pizzaiolo

Tégla kemence teljesítményű okos minisütő

400°C hőmérséklet

Gyártó:
Cikkszám: 41011397

Leírás és Paraméterek

Sage Pizzaiolo pizza sütő

A Pizzaiolo az első házi asztali sütő, amely eléri a 400°C-ot és autentikus 'fatüzeléses ízű "pizzát süt 2 perc alatt. Leadja a tégla vagy épített kemencék által termelt háromféle hőt:  konduktív, sugárzó és konvektív.

Az Element iQ rendszere előteremti az ideális sütési környezetet a New York, a Pan, a Thin & Crispy és a fagyasztott pizzák számára is. AZ Element iQ algoritmusai arra irányítják az hőt, ahol és amikor szükséges az optimális sütési teljesítmény eléréséhez. Innovatív érzékelők, a PID hőmérséklet-szabályozás és az optimalizált terelő technológia segítségével a rendszer beállítja, hogy mely fűtőelemek és milyen teljesítménnyel kell menjenek, hogy a választott pizza tökéletes legyen.

A Pizzaiolo számos előre beállított sütési funkcióval rendelkezik mint pl. az eredeti "Wood Fired" vagy az ikonikus New York-i. Nyűgözze le családját és barátait, készítsen autentikus házi pizzákat a Sage által a Pizzaiolohoz készített receptkártyákkal.

Sage Pizzaiolo mini sütő jellemzők

7 előre beállított és kézi üzemmód
akár 400 ° C-ra is fel melegszik
Pizza méret: 30 cm
Teljesítmény: 2250W

méret: 47,0 x 46,1 x 27,0 cm (szé,mé,ma)

Kosárba

 

SAGE - Prémium minőségű háztartási gépek

Díjnyertes konyhai eszközök, amelyek arra ösztönzik az embereket, hogy könnyedén, élvezettel tökéletes ételeket és italokat készítsenek a saját otthonukban. A kávéfőzőktől az konyhagépekig minden eszközzel kapcsolatos innováció örömet szerez használójának. A főzés illatai, látványa és hangjai emlékeket ébresztenek és újakat hoznak létre. Akivel ezeket megosztjuk, a legfontosabbak az életben. Ezért teszzük amit teszünk. Megszállottan figyelünk, alkotunk, újítunk, tesztelünk, finomítunk, tervezünk.

A márka története 1932-ben indult egy ún. "sandwich-toaster" készülékkel Ausztráliában. Sikerét bizonyítja, hogy 1974-ig 400.000 db ilyen készüléket adtak el. A Breville Ausztrália közkedvelt márkájává vált és innen indult világhódító utjára. Azóta világszerte több mint 50 országban elérhetőek, tanúsítva, hogy a gyártó rendkívül innovatív és a vásárlók szemszögéből nézve is vonzó termékeket gyárt és fejleszt. 
A Breville csoport célja olyan prémium kisháztartási gépek fejlesztése és értékesítése, melyeket hosszú élettartam és a vásárlók használat közbeni maximális komfortérzete jellemez. Több világhírű chef is a Breville-t választotta, mint pl. a Magyarországon is kedvelt angol sztárszakács Heston Blumenthal.
A Breville európai márkajelzése a SAGE.

Youtube videók