SAGE sous vide és lassúfőző 6 Literes SPR680BSS
72.890 Ft (57.394 Ft + ÁFA)
Menny.:db

SAGE sous vide és lassúfőző 6 Literes SPR680BSS

72.890 Ft (57.394 Ft + ÁFA)
Menny.:db

the Fast Slow GO™

Programozható szuvidáló és lassú főző

Gyártó:
Cikkszám: 41013694

Leírás és Paraméterek

SAGE sous vide és lassúfőző

A 14 gyorsprogram egyetlen készülékbe csomagolva. Ön most már csak egy-két kattintásnyira van a különféle ízletes ételek elkészítésétől.

Használja nyomás alatt főzéshez kuktaként, lassú főzéshez, pároláshoz, pörköléshez, rizottó készítéséhez.

Továbbkísérletezhet két új funkcióval, amelyek segítenek a joghurt elkészítésében vagy a szuvidálásban.

     

BIZTONSÁG
Rozsdamentes acél konstrukció 3-as biztonsági rendszerrel, amely magában foglal egy nyomásmentesítő szelepet, egy nyomásbiztosító szelepet és egy biztonsági reteszt.
 
TISZTASÁG
Nagyméretű, 6 literes rozsdamentes acél főzőtállal és edényekkel. Nyissa ki a fedelet, és tegye be a mosogatógépbe a könnyű tisztítás érdekében.
Cooking bowls and trivet are easily removeable for cleaning.
 
GYORSASÁG
14 gyorsprogram a készülék alapbeállításában. Pl:  Leves, hús, pörkölt, gőz, párolás, hüvelyesek, rizs/gabonafélék, rizottó, joghurt, redukció, Sous Vide.
Finger pressing on the buttons. 14 buttons available for settings.

SAGE sous vide és lassúfőző  Műszaki adatok

• Tartálytérfogat 6 l
• Főzési idő 2–24 óra
• Hármas biztonsági rendszer
• Teljesítményfelvétel 1100 W
• Méretek (ma × szé × mé): 32 x 30 x 37 cm
• Anyag: szálcsiszolt rozsdamentes acél

Tartozékok:
• 1x rozsdamentes acél kosár
• 1x rozsdamentes acél rács

Teljesítmény 1100 W
Magasság 32 cm
Szélesség 30 cm
Mélység 37 cm
Szín EZÜST

Kosárba

SAGE - Prémium minőségű háztartási gépek

Díjnyertes konyhai eszközök, amelyek arra ösztönzik az embereket, hogy könnyedén, élvezettel tökéletes ételeket és italokat készítsenek a saját otthonukban. A kávéfőzőktől az konyhagépekig minden eszközzel kapcsolatos innováció örömet szerez használójának. A főzés illatai, látványa és hangjai emlékeket ébresztenek és újakat hoznak létre. Akivel ezeket megosztjuk, a legfontosabbak az életben. Ezért teszzük amit teszünk. Megszállottan figyelünk, alkotunk, újítunk, tesztelünk, finomítunk, tervezünk.

A márka története 1932-ben indult egy ún. "sandwich-toaster" készülékkel Ausztráliában. Sikerét bizonyítja, hogy 1974-ig 400.000 db ilyen készüléket adtak el. A Breville Ausztrália közkedvelt márkájává vált és innen indult világhódító utjára. Azóta világszerte több mint 50 országban elérhetőek, tanúsítva, hogy a gyártó rendkívül innovatív és a vásárlók szemszögéből nézve is vonzó termékeket gyárt és fejleszt.
A Breville csoport célja olyan prémium kisháztartási gépek fejlesztése és értékesítése, melyeket hosszú élettartam és a vásárlók használat közbeni maximális komfortérzete jellemez. Több világhírű chef is a Breville-t választotta, mint pl. a Magyarországon is kedvelt andol sztárszakács Heston Blumenthal.
A Breville európai márkajelzése a SAGE.