Sage digitális merülőmotoros teafőző 1L  STM700SHY
78.990 Ft (62.197 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Sage digitális merülőmotoros teafőző 1L STM700SHY

78.990 Ft (62.197 Ft + ÁFA)
Menny.:db

the Tea Maker™ Compact

Soha többé ne áztassa túl a teáját

Gyártó:
Cikkszám: STM700SHY
Gyártó cikkszám: 41009943

Leírás és Paraméterek

Sage Teafőző hőmérsékletállítással STM700SHY

A különböző teák eltérő hőmérsékletet és áztatási időt igényelnek, hogy kihozzák egyedi ízeiket és aromáikat. Egyszerűen nyomjon meg egy gombot, és amint a víz elérte az ideális hőmérsékletet, nézze meg, ahogy a kosár kecsesen ereszkedik a vízbe. Készítse el a tökéletes csésze teáját magának vagy vendégeinek.

TÖKÉLETESSÉG

A teljesen automatizált teakosár a tökéletes vízhőmérsékletű vízbe ereszkedik le, majd vissza, finoman áztatja a leveleit, pontosan beállítva a teát a teljes ízekért. Nézze meg a saját szemével.

MINDEN TEA TÍPUSHOZ

Az előre programozott egyérintéses funkciók és a testreszabható beállítások ideális főzési feltételeket biztosítanak a fekete, zöld, fehér, gyógynövényes és oolong teák számára.

5 előre programozott hőmérséklet beállítás - zöld, fekete, fehér, gyógynövény és Oolong teákhoz
Egyéni igényeknek megfelelő hőmérséklet beállítás
Előre programozott tea erősség beállítás – Erős, Közepes és Gyenge
Melgen tartó funkció – 60 percen keresztül
Melegen tartó funkció újrakaktiválása a teáskanna kivétele után
1 l űrtartalom
Forró víz készítés (max. űrtartalom 1 l)
Tea készítés (max. űrtartalom 0,8 l)
Hőálló Üveg
360°-ban elforgatható talp
Mágneses rendszer a szűrő merülési mélységének beállításához"

Kosárba

SAGE - Prémium minőségű háztartási gépek

Díjnyertes konyhai eszközök, amelyek arra ösztönzik az embereket, hogy könnyedén, élvezettel tökéletes ételeket és italokat készítsenek a saját otthonukban. A kávéfőzőktől az konyhagépekig minden eszközzel kapcsolatos innováció örömet szerez használójának. A főzés illatai, látványa és hangjai emlékeket ébresztenek és újakat hoznak létre. Akivel ezeket megosztjuk, a legfontosabbak az életben. Ezért teszzük amit teszünk. Megszállottan figyelünk, alkotunk, újítunk, tesztelünk, finomítunk, tervezünk.

A márka története 1932-ben indult egy ún. "sandwich-toaster" készülékkel Ausztráliában. Sikerét bizonyítja, hogy 1974-ig 400.000 db ilyen készüléket adtak el. A Breville Ausztrália közkedvelt márkájává vált és innen indult világhódító utjára. Azóta világszerte több mint 50 országban elérhetőek, tanúsítva, hogy a gyártó rendkívül innovatív és a vásárlók szemszögéből nézve is vonzó termékeket gyárt és fejleszt. 
A Breville csoport célja olyan prémium kisháztartási gépek fejlesztése és értékesítése, melyeket hosszú élettartam és a vásárlók használat közbeni maximális komfortérzete jellemez. Több világhírű chef is a Breville-t választotta, mint pl. a Magyarországon is kedvelt angol sztárszakács Heston Blumenthal.

A Breville európai márkajelzése a SAGE.