Schiffmacher -- Cut Here -- Vágódeszka díszdobozban
34.490 Ft (27.157 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Schiffmacher -- Cut Here -- Vágódeszka díszdobozban

34.490 Ft (27.157 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Csomagolás: Díszdoboz

Szín: Barna

Anyaga: Bambusz

Mérete: 245x450x40mm

Gyártó:
Cikkszám: 29HS102-450mm

Leírás és Paraméterek

Schiffmacher Féle Vágódeszka - 450 mm - Ajándékdobozban

Schiffmacher szerint a főzés nem tréfa, sőt halálosan komoly dolog. A megfelelő vastagságú és méretű vágódeszka ugyanolyan fontos, mint a jó kés. Ez nem csak egy brutálisan jól eltalált vágódeszka, de pokolian szexi is.
A vágódeszka oldalába „tetovált” (mart) ikonikus szaggatott vonal az „itt vágd el” felirat a francia börtönök halálraítélt bűnözőitől származik. Franciaország egészen 1940-ig guillotine-nal végezte ki a Bűnözőket.
„A foglyok a halálsoron ezt a szaggatott vonalat tetováltatták a nyakukra apró figyelmesség gyanánt a hóhérnak, hogy nehogy elvétse a vágást”.
Henk a hentes fia nagyon is jól tudja, hogy a vágódeszka vastagsága és súlya arányos kell legyen a szélességével. Már kisgyerekként is a hentestőke mögött szorgoskodott nagyapjával, aki vágott, darabolt, szeletelt, végezte a hentesek napi munkáját. Unokáját a legszebb steakhúsokból levágott vékony szelet nyers hússal jutalmazta, amit csak sóval és borssal ízesítve kapott be.
Használat után csak egyszerűen kézzel mosogassa el, majd azonnal öblítse le és szárítsa meg. Ne merje mosogatógépbe tenni...

  • Csomagolás: Díszdoboz
  • Szín: Barna
  • Anyaga: Bambusz
  • Mérete: 245x450x40mm