SMOKER BBQ forradalom Magyaroszágon is

SMOKER BBQ forradalom Magyaroszágon is

BRADLEY SMOKER. A sztori a '70-es években kezdődött amikor Mr.Bradley -aki ügyes lazachorgász volt- megállapodott egy étel-füstölő mesterrel, hogy megtanítja őt halat fogni, ha cserébe kitanítja a füstölés mesterségéről. DEAL 

Miután a mester hosszasan magyarázta neki a lazacfüstölés csínyját-bínyját, tanítgatta, gyakoroltatta, viszonzásul megkapta ő is azt a kardinális, felbecsülhetetlen értékű, esszenciális tudást ami így szólt: "Ne horgássz ott, ahol nincs hal. Pont."

A Bradley digitális élelmiszer-füstölő magában foglalja a Bradley Original Electric összes funkcióját, valamint a digitális technológia előnyeit. A hőmérséklet, az idő és a füst teljesen ellenőrizhető, eldöntheti, mennyi füstöt szeretne, mennyi ideig és milyen hőmérsékleten. Az automatikus termosztát lehetővé teszi, hogy a szekrényt beállítsa a kívánt hőmérsékletre, automatikusan beállítja a hőt, hogy ezt a hőmérsékletet fenntartsa. Az automatikus kikapcsolási funkcióval ellátva, hogy kényelmesebbé tegye a füstölés élményét: automatikusan kikapcsolja a smokert vagy a faégetőt, amikor lejárt a sütő vagy a füstölési idő. A Bradley Digital Smoker szórakoztató, könnyen készíthet ínyenc ételeket akár saját otthonában és élvezheti a smoker által kiváltott extra ízeket.  

Digitális interfész
A maximális hőmérséklet 160C
Külön füst és sütő égők
Szigetelt rozsdamentes acél belső
Belső termosztát