Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

SOUS VIDE ÉS VÁKUUM!

SOUS VIDE ÉS VÁKUUM!

Sous vide zacskók széles választéka több méretben prémium minőségben otthonra és étterembe egyaránt.

Használhatóak gőzpárolóban, mikrohullámú sütőben és természetesen fagyasztóban is.

Az akár 90 micron vastagságú 3 rétegű vákuumtasakok a legmagasabb minőségűek. Kifejezetten alkalmasak a sous vide főzési technológia során alkalmazott hőmérsékletek maximális tűrésére. Nem légáteresztőek és garantáltan kiváló a hegeszthetőségük. Az Ön vákuumkészülékének hegesztési hossza határozza meg az Ön által használható vákuumzacskók maximális méretét.

A háztartási "külsős" készülékekhez speciális vákuumtasakokra van szükség, mely lehet texturált vagy légbordázott megoldás. Ezek  belső felületi egyenetlenségek, amelyek távtartóként funkcionálnak a tasak belső oldalai között, így téve lehetővé a készülék számára a levegő eltávolítását. A háztartási külsős készülékek döntő többsége gyárilag a 90 micron vastagságú vákuumfóliákra és vákuumtasakokra van beállítva, ezért más, eltérő vastagságú illetve sima belső felületű tasakokat, mint amilyenek az ipari kamrás vákuumgépekhez használatosak, nem tudnak kezelni.

A forgalmazott vákuumtasakjaink élelmiszer biztosak, mert lágyítóktól mentesek, valamint magas szakítószilárdságúak. Nem oldódik ki semmilyen egészségre ártalmas kemikália a folyamatos magas hőhatás ellenére sem és megfelelnek az EU 2002/72/EC direktívájának. 

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Minta címke