Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
9.540 Ft (7.512 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Vákuumtasak légbordás 300x400 mm, 100µ - Air Zero (100 db)

9.540 Ft (7.512 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Prémium vákuum és sousvide fólia

100 mikron vastag

külsős vákuumgépekhez 

FRISSENTARTÁS  - TÁROLÁS -  SOUS VIDE  - FAGYASZTÁS

Gyártó:
Cikkszám: AZEX3040LB

Leírás és Paraméterek

Air Zero vákuumtasak 300x400 mm légbordás 

A 100 micron vastagságú Air Zero 3 rétegű vákuumtasakok prémium minőségűek. Alkalmasak a sous vide főzési technológia során alkalmazott hőmérsékletek maximális tűrésére. A szokásos ételetárolás mellett használhatóak gőzpárolóban, mikrohullámú sütőben és természetesen fagyasztóba is. Kínálatunkban lévő összes fólia rendkívüli módon ellenáll a hő és fizikai behatásoknak egyaránt. Nem légáteresztőek és garantáltan kiváló a hegeszthetőségük.

Ellenőrizze vákuumkészülékének hegesztési hosszát, az határozza meg a használható fóliák maximális méretét. A többféle méret segít optimálisan lecsomagolni az alapanyagokat.

Vákuumzacskó jellemzők 

100 db kereszt légbordás vákuumtasak/csomag
100 µ vastagságú (kiváló szakítószilárdság)
Hőtűrés:-40ºC-tól +120ºC-ig
Alkalmas a sous vide ételkészítéshez
Toxin mentes

Külsős vákuum készülékekben használható

Élelmiszerek vákuumozásához és sous vide céljára csak speciális, többrétegű műanyag tasakok használhatóak, amelyeknek a belső rétege megfelel az élelmiszerhigiéniai előírásoknak, a külső rétege pedig ellenáll a víznek, gőznek és meghatározott értékig a hőmérsékletnek. A középső rétegek pedig a zacskó mechanikai szilárdságát biztosítják.

Termékeinkből nem oldódik ki semmilyen egészségre ártalmas kemikália a folyamatos magas hőhatás ellenére sem és megfelelnek az EU 2002/72/EC direktívájának.  

Vákuumzacskók vákuumtasakok webáruházunkban különösen széles méretválasztékban elérhetőek. Válasszon belőlük Önnek megfelelőt!

Megrendelés