Bradley Égerfa füstölőpogácsa 48db
12.780 Ft (10.063 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Bradley Égerfa füstölőpogácsa 48db

12.780 Ft (10.063 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Összetétel:
99,98% természetes keményfa vagy gyümölcsfa
0,02% kollagén - természetes anyag, amelyet a pogácsák kötőanyagaként használnak.

Gyártó:
Cikkszám: BTEW48

Leírás és Paraméterek

Bradley füstölőpogácsa 48db

Füstölő fa pogácsa Bradley smokerbe, természetes keményfából készül, adalékanyag hozzáadása nélkül. A Bradley Smoker egyedülálló abban, hogy négyszer tisztább füstöt állít elő, mint a hagyományos füstölő pogácsa chipsek. Automatikusan eloltja az elhasznált füstölőpogácsát, megakadályozza a magas hőmérsékletű gázok és savak kialakulását.  

A Bradley Flavor Bisquettes tizenegy különböző fából, kifejezetten a smokerek számára készült: éger, alma, cseresznye, Hickory, juhar, Mesquite, tölgy, pekándió, csendes-óceáni keverék, speciális keverék és whisky tölgy. 

Bradley égerfa füstölőpogácsa 48db

Az Égerfa Flavor Bisquettes enyhébb íze miatt általában füstölt lazachoz használják. Könnyű, édes és pézsmás ízének köszönhetően azonban különlegesen finom füstízt ad, amely szinte minden ételhez tökéletes.

A Bradley füstölő 20 percenként éget el egy füstpogácsát. A füstölőtérben tiszta füstöt és a fafajtára jellemző füstaromákat eredményez. Bradley Smokerek eloltják a  füstpogácsákat (bisquettes®) mielőtt rossz ízű és ártalmas gázok keletkeznének, a következő pogácsa óvatosan kitolja az égető elemről, hogy a gyűjtőedénybe hullva teljesen elaludjon. A füstképződés automatikus és folyamatos, amíg a füstpogácsa adagoló csőben van utánpótlás.

BRADLEY Füstölőpogácsa fajták