Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Bradley Smoker

A Bradley Smokert nagy népszerűségének köszönhetően sokan használják. Története Brit Kolumbiában két halász barátságával kezdődött, akik a hideg és forró lazac füstölést művészetté fejlesztették. Az ízeket a különböző fafajták nagymértékben befolyásolják, hiszen a végeredményt nagyrészt a füst határozza meg. Ebben a folyamatban a Bradley Smokernek kulcs szerepe van, mert minőség, megbízhatóság és állandóság kötődik a nevéhez. Ma már nem csak lazac halászok, hanem szakácsok, vadászok, vendéglősök, profi és hobbi grillezők is szívesen használják.

A Bradley Smoker titka a bradley füstölő pogácsákban rejlik, amelyek azonos mennyiségű, kemény faforgácsból állnak. A füst aromáját az égő fa fajtája határozza meg.

A Bradley Smoker 20 percenként éget el egy füst pogácsát, majd meggyújtja a következőt. Végül a vízzel teli tárolóba esik és kialszik. Óránkét átlagosan 3 pogácsát éget el, így a füstölő üzemköltsége 400Ft/óra.

A hagyományos fával történő füstöléskor savak, gyanta és gázok keletkeznek, amelyek befolyásolják a hús ízét. Ha a fa ég lehetetlen ellenőrizni, hogy nyers marad-e az étel. Ez azonban nem fordulhat elő a bradley füstpogácsákkal.

Rendezés:
49.990 Ft
Hidegfüstöléshez kiegészítő adapter
Gyártó:
76.490 Ft
Rozsdamentes acél, könnyen és egyszerűen csatlakoztatható külső füstölő egység
Gyártó:
219.900 Ft 199.990 Ft
Bradley smoker 6 polcos füstölőszekrény
Gyártó:
224.990 Ft 209.990 Ft
A hőmérséklet, az idő és a füst teljesen kontrollálható  
Gyártó:
265.490 Ft 239.990 Ft
A hőmérséklet, az idő és a füst teljesen kontrollálható  
Gyártó:
409.990 Ft

Füstöljön akár 10 órán át újratöltés nélkül

Zárt és szigetelt professzionális 76 literes rozsdamentes acél füstőlőszekrény

Gyártó:

Keresés