Miért vásárol(j)unk így? #VEGYEMEGEGYÜTT

Miért vásárol(j)unk így?  #VEGYEMEGEGYÜTT

Vannak termékek amik nem léteznek egymás nélkül, vagy adja magát, vagy egyszerűen kelleni fog az egyik a másikhoz.

 

 

"Kell hozzá még ..." 

 

A konyhában vagy éppen a teraszon, kertben történő sütés-főzéskor is sok ilyen eszköz van, például kés + késélező, pizzakemence + pizzalapát, grillsütő + faszén. A jól megszokott módszerrel különböző módon szeretnénk összeállítani vásárlói visszajelzések és igények szerint a csomagajánlatokat a megszállott Séfeknek és alakítani hozzá akciós árakat!

Leggyakoribb esetek amivel meg lehet spórolni a futár költséget, mert sokszor otthon jön rá a chef, hogy nem is tud nekikezdeni addig, amíg nincs otthon egy kellék, ami hirtelen nem jutott eszébe... (tapasztalatból mondom)

 

Pizzasütő kemence és lapát 

NO.1 IN THE WORLD! Ismeri az OONI hordozható házi pizzakemencék sikertörténetét? 

Az Oonit a férj-feleség, Kristian Tapaninaho és Darina Garland alapította. Azelőtt Kristian és Darina oktatási céget vezettek, hogy elősegítsék a kreativitást, az innovációt és a problémamegoldást az iskolai közösségekben. Ha már a problémáknál tartunk, Kristiannak volt egy: nagyon belemélyedt a pizza készítés rejtelmeibe, de csalódott volt - „a pizzáim jók, de nem nagyszerűek”. Kristian otthon elkészített pizzáiból hiányzott az az éttermi minőségű íz, amely nagyon magas hőtől származik. Házi sütője egyszerűen nem hozta ezt. Vadászni kezdett egy fatüzelésű pizza sütőre, amelyet a otthon, a hátsó udvarában használhat, de a piacon egyedülálló termékek siralmasan drágák és terjedelmesek voltak. Kristian nem volt feltaláló, mérnök vagy terméktervező, de tudta, hogy egy remek ötlete van. Vázlatok, sok prototípus és folyamatos háztáji tesztelés után Kristian megalkotta a világ első hordozható fatüzelésű pizza kemencéjét. Az Ooni megszületett: gyors, hordozható, költséghatékony, menő fatüzelésű kemence!

 

 

Kés és élező

A professzionális konyha legfontosabb eszközei a minőségi chef kések. A hatékony gourmet alkotáshoz elengedhetetlen a profi és mindig éles kés, amit a szakács megfelelő szakértelemmel és gondossággal választ a különböző alapanyagokhoz és munkafázisokhoz.

Egyik kedvencünk, Anthony Bourdain frappáns gondolatát ajánljuk Önnek is: 'A jó szakács kés az, ami a kezednek kényelmes. Na meg jól nézzen ki'.  

 

Big Green Egg grill kamadó és időjárásálló takaróhuzat

A Big Green Egg a világ legnépszerűbb kamado sütője, amely a legjobb kerámiákból készül. 

Köszönhetően különleges felépítésének, a gyártási technológiának és a szabadalmaztatott  alapanyagnak, amiből készül, a Big Green Egg élettartama hosszabb  bármelyik hasonló termékénél. Sem a természetben megtalálható agyag, sem a hagyományos kerámia nem olyan erős, nem áll úgy ellen az időjárás viszontagságainak és nem őrzi annyira a hőt, mint a Tojáshoz használt speciális kerámia. A Big Green Egg anyaga felhevíthető újra és újra anélkül, hogy gyengülne a minősége.