Sous vide (szuvid) kádak, sousvide rudak
A sous vide (ejtsd: szuvid) egy régóta (1970) ismert és bevált gasztronómiai főzési eljárás. Igaz sokáig a gourmet és fine dining éttermek kiváltsága volt, nem véletlenül maradt rejtve az úri közönség előtt.
Levákuumozott hőálló tasakokban, alacsony hőmérsékleten, hosszabb ideig (akár 48-60 óráig) a hagyományos főzéshez képest lényegesen alacsonyabb hőfokon hőkezeljük az ételt. A szuvidálás során így az étel természetes ízei megmaradnak, nem vesznek el az edényben vagy párolognak el.
the Fast Slow GO™
Programozható szuvidáló és lassú főző

Új! Nagy pontosságú (+/- 0,1 °C)
tökéletes sous vide készülék háztartási használatra

Digitális érintőképernyős sous vide rúd


Csomag tartalma:
Sous Vide Supreme Demi 8 L
Magic Vac Futura Vákuumozó
2 tekercs Magic Vac® 20 x 600 cm légbordás vákuumfólia

the Smoking Gun®
konyhai hidegfüst pisztoly

Nagyüzemi dupla sous vide kád
Éttermi nagykonyhai sous vide kád


8 literes szuvid medence
otthoni, háztartási használatra
Elektronikus vezérlés, Digitális kijelzés
Háztartási szuvidáláshoz is tökéletes választás


LAICA 2. generációs sous vide rúd

Csomag tartalma:
1 db Sous Vide Supreme Demi
1 db Big Green Egg Medium
1 db Magic Vac® Dinamika vákuumcsomagoló
1 csomag (2 tekercs) Magic Vac® 15*600cm vákuumfólia
1 csomag (2 tekercs) Magic Vac® 20*600cm vákuumfólia
1 csomag (2 tekercs) Magic Vac® 30*600cm vákuumfólia
8 literes sous vide készülék +
Magic Vac DINAMIKA vákuumozó gép11 Literes Polikarbonát sous vide medence fedővel
Tasakrendező fém ráccsal
20 Literes Polikarbonát sous vide medence fedővel