Öntöttvas serpenyő 28 cm
34.990 Ft
29.990 Ft (23.614 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Öntöttvas serpenyő 28 cm

34.990 Ft
29.990 Ft (23.614 Ft + ÁFA)
Szín
 
Méret ⌀
Menny.:db

28 cm-es 'hand made' vasserpenyő

Gyártó:
Cikkszám: 1214059

Leírás és Paraméterek

Öntöttvas serpenyő

Manufaktuúra által gyártott testes súlyos minőségi öntöttvas serpenyő. Ideális zöldség, steak, hús, hal sütéséhez. Az egybeöntött vas nyéllel egyszerűen mozgathatja sütőbe, tűzhelyen vagy kemencében.

A praktikus kifolyó forma mindkét oldalon megkönnyíti a szaftok, szószók kiöntését. Vastag fala egyenletes melegítést és hőeloszlást biztosít.

Gourmet séfek (is) esküsznek az öntöttvas edényekre, mert jellegzetes illatokat és ízeket kapnak használatával és sok sok éven át kiszolgálják gazdájukat.

Természetes öntöttvas vastagsága: 4mm
Súly: 3,0 kg

Kosárba

A Cook King egy 27 éves múltra tekintő lengyel családi vállalkozás főleg kerti grillezőket, tűztálakat, bográcsállványokat, smokereket gyárt abszolút magas minőségben. A grilleket és más cikkeket a kezdetektől kezdve Lengyelországban készítik megfelelve európai előírásoknak és minőségi elvárásoknak. A vastag 2-5 mm-es acél kiváló minőségű, a design és a részletekre figyelés egyedi és érdekes megjelenést kölcsönöz.A Cook King kiváló alternatívája a messziről felismerhető kínai termékeknek, amelyek általában sokkal gyengébb minőségűek.

Youtube videók