Ooni 16″ pizzalapát
34.090 Ft (26.843 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Ooni 16″ pizzalapát

34.090 Ft (26.843 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Pehelysúlyú profi pizzalapát 40 cm-es pizzához
Gyártó:
Cikkszám: UU-P0B000

Leírás és Paraméterek

Ooni 16″ alu pizzalapát

A szuper sima és könnyű 40 cm-es (16 hüvelyk) pizzalapát még a kezdő pizzaszakács számára is abszolút könnyűvé, elegánssá teszi a pizza behelyezését a nagyobb Ooni pizzakemencébe. A teljesen egyenletesen sima felülete segíti a kivétel, berakás, forgatás mozdulatait profi szintre emelni.

Ooni pizzalapát Tulajdonságok:
elérhető méretek: 12”, 14”, 16”
mihez ajánlott: berakás, forgatás, kivétel
anyagok: alumínium, üvegszálas műanyag
súly: 16”:  0.8kg
méretek: 76 x 40 x 3cm
16" méretű Ooni kemencével használható

Kosárba

Az Oonit a férj-feleség, Kristian Tapaninaho és Darina Garland alapította. Azelőtt Kristian és Darina oktatási céget vezettek, hogy elősegítsék a kreativitást, az innovációt és a problémamegoldást az iskolai közösségekben. Ha már a problémáknál tartunk, Kristiannak volt egy: nagyon belemélyedt a pizza készítés rejtelmeibe, de csalódott volt - „a pizzáim jók, de nem nagyszerűek”. Kristian otthon elkészített pizzáiból hiányzott az az éttermi minőségű íz, amely nagyon magas hőtől származik. Házi sütője egyszerűen nem hozta ezt. Vadászni kezdett egy fatüzelésű pizza sütőre, amelyet a otthon, a hátsó udvarában használhat, de a piacon egyedülálló termékek siralmasan drágák és terjedelmesek voltak. Kristian nem volt feltaláló, mérnök vagy terméktervező, de tudta, hogy egy remek ötlete van. Vázlatok, sok prototípus és folyamatos háztáji tesztelés után Kristian megalkotta a világ első hordozható fatüzelésű pizza kemencéjét. Az Ooni megszületett: gyors, hordozható, költséghatékony, menő fatüzelésű kemence!

Az innováció az Ooni központi eleme, és új fantasztikus pizzakemencék modelljeit adták ki - többek között az Ooni Fyra 12, az Ooni Pro 16, az Ooni Koda 12, az Ooni Karu 12 és az Ooni Koda 16. 

AKCIÓS Csomag Ajánlatok