SMEG KONYHAI ROBOTGÉP, full piros
228.800 Ft (180.157 Ft + ÁFA)
Menny.:db

SMEG KONYHAI ROBOTGÉP, full piros

228.800 Ft (180.157 Ft + ÁFA)
Szín
Menny.:db

50's style - retro design konyhai robotgép

Az Ön ideális konyhai szövetségese

Gyártó:
Cikkszám: SMF03RDEU

Leírás és Paraméterek

SMEG KONYHAI ROBOTGÉP - FULL COLOR

Elegáns, funkcionális és eklektikus: a Full Color konyhai gépek ragyogó fényes árnyalatokkal rendelkeznek a teljes színhatásért. Az új termék egyik legfontosabb megkülönböztető tulajdonsága az esztétika. A színek valódi robbanása számos új stíluskombinációt kínál a konyhához.

Az optimális bolygó-mozgás garantálja a legjobb homogén és tökéletesen összedolgozott keveréket.

Változtatható sebességszabályozó - 10 különböző sebesség beállítás garantálja a legnagyobb sokoldalúságot az előkészítés szakaszában. A karra nyomtatott számok a használt sebesség alapján a megfelelő sebességet jelzik. Ezenkívül a sima indítás funkció megakadályozza az összetevők kiömlését a gép indításakor. A bőséges 4,8 literes rozsdamentes acél (SMF02 vagy színes SMF03 modellekhez kapható) ergonómikus fogantyúval kis és nagy mennyiségű keverék készítését teszi lehetővé.

Tartozékok és választható eszközök - A Smeg konyhai keverőgépe segít minden kulináris kísérletben, könnyedséggel hozzásegít a sokoldalú receptek elkészítéséhez. A tartozékok és külön megvásárolható kiegészítőinek köszönhetően Ön valóban megmutathatja kulináris képességeit! Kreativitása végre megtalálta tökéletes társát.

SMEG KONYHAI ROBOTGÉP JELLEMZŐK

- 10 fokozat
- 4,8 literes rozsdamentes acél keverőtál
- teljesítmény: 800 W
-öntött aluminium test

Robotgép Tartozékok

- dagasztókar
- habverő
- keverőfej
- krémkeverő kar
- védőkarima

KAPACITÁS

Max tojásfehérje: 12 
Tészták desszertekhez: 2,6 Kg
Max előre elkészített süteménytészták: 2,0 kg
Tojásos tészta: Összesen 500 g tészta 3 tojással
Kenyér / pizza tészta: 1,8 kg tészta (legfeljebb 1,2 kg liszt)
Tejszínhab min:100 ml max:1L
(átlagos tojás: 53-63g)
 
Méretek 
378 x 402 x 221 mm

Kosárba

A SMEG olasz háztartási készülék gyártó családi vállalkozásként működik, Guastalla közelében Reggio Emilia tartományban, Észak-Olaszországban. A SMEG „Stílusos technológia”, rendkívül széles termékválasztékával a konyhák hasznos és praktikus eszközei és dísztárgyai is. A SMEG világhírű építészekkel designerekkel dolgozik együtt és alkotják meg az egyedi, ízléses és elegáns termékeket, melyekben az olasz könnyedséget, hangulatot és stílust kapja meg a szerencsés vásárló. A mérnöki tervezés fókuszában nem csak a design de az ergonómia is elengedhetetlen. 

Youtube videók