Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
STEAK CHAMP 3 Color okos steak maghőmérő
19.990 Ft (15.740 Ft + ÁFA)
Menny.:db

STEAK CHAMP 3 Color okos steak maghőmérő

19.990 Ft (15.740 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Steak Tüske maghőmérő a tökéletes sztékhez

Gyártó:
Cikkszám: 10-2000

Leírás és Paraméterek

Steak Champ 3 Color okos steak maghőmérő

A steaksütés művészet és tudomány, számtalan apróságon múlik a tökéletes végeredmény, amely kihívás elé állítja a chefet. A Steak Tüskével minden megoldódik, az okos hőmérő akkor jelez, amikor a kívánt készültségi fokot elérte a sülő hús. Használatával nem kell aggódnunk a cipőtalp miatt és a kiszáradás miatt, minden esetben az ízlésünknek megfelelő tökéletes steaket alkothatunk 

Steak Champ 3 Color okos steak maghőmérő Használata 

Grillen is és serpenyőben is használható a sztéksütéshez.

Aktivitást jelző fény:
Miután aktiválta a Steak Tüskét a LED kb 8 másodpercenként felvillan. Először zöld fénnyel jelzi az aktivitást majd zöld színű dupla villogással jelezi, hogy elérte a medium rare készültséget. A továbbiakban az aktivitást jelző, 8 mp-ként felvillanó fény sárgára vált, majd a sárga szín gyors dupla villogása jelzi, hogy a steak elérte a medium állagot. Ezek után már csak a medium well készültség maradt, melyhez az aktivitást továbbra is a 8 mp-ként felvillanó fénnyel jelzi, amely most már piros.  A piros fény gyors dupla villanása jelzi, hogy a steak elérte az utolsó állomást a medium well készültséget.

 

Kosárba

 

A STEAK CHAMP története 2011-ben kezdődött, amikor a német mérnöki munka és az amerikai szellem összefogásával létrehozták a „SteakChamp” egyedülálló, innovatív maghőmérőt, amely garantálja a tökéletes steak sütését az Ön ízlésének megfelelően. Ez az újítás kiváló minőségű konyhai eszközök teljes gyűjteményéhez vezetett, amelyek tökéletesek bármilyen hús elkészítéséhez, főzéséhez és tálalásához. A kollekció minden eleme kiváló minőségű anyagokból készül, kitűnő dizájnnal rendelkezik, és rendkívül könnyen használható. Segít Önnek éttermi minőségű ételek készítésében, otthon. 2020 óta a SteakChamp büszke tagja a Brandfactory családnak.

Youtube videók