Bradley Smoker 4 rack digitális füstölő
257.600 Ft (202.835 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Bradley Smoker 4 rack digitális füstölő

257.600 Ft (202.835 Ft + ÁFA)
Menny.:db
A hőmérséklet, az idő és a füst teljesen kontrollálható  
Gyártó:
Cikkszám: BS4rack
Tegye a kosárba a négyzetre kattintva az alábbi kiegészítő termékeket is!

Leírás és Paraméterek

BRADLEY SMOKER 4 RACK 

A Bradley Smoker modern digitális füstölő 4 rácsos kialakításának köszönhetően egyedi és könnyen kezelhető.  A Bradley füstölő digitális beállításaival még egyszerűbbé válik a pontos hőmérséklet és időtartam szabályozás, valamint a füstgenerátor segítségével biztosítja a faforgács-pogácsák automatikus adagolását. Tíz különböző fajtájú fa biztosítja az eltérő füstölt ízhatást. Melegfüstös és hidegfüstös füstölésre is alkalmas.

A Bradley digitális élelmiszer-füstölő magában foglalja a Bradley Original Electric összes funkcióját, valamint a digitális technológia előnyeit. A hőmérséklet, az idő és a füst teljesen ellenőrizhető, eldöntheti, mennyi füstöt szeretne, mennyi ideig és milyen hőmérsékleten. Az automatikus termosztát lehetővé teszi, hogy a szekrényt beállítsa a kívánt hőmérsékletre, automatikusan beállítja a hőt, hogy ezt a hőmérsékletet fenntartsa. Az automatikus kikapcsolási funkcióval ellátva, hogy kényelmesebbé tegye a füstölés élményét: automatikusan kikapcsolja a smokert vagy a faégetőt, amikor lejárt a sütő vagy a füstölési idő. A Bradley Digital Smoker szórakoztató, könnyen készíthet ínyenc ételeket akár saját otthonában és élvezheti a smoker által kiváltott extra ízeket.  

Hideg vagy meleg füstölés? 

A meleg füstölés során egyszerre főzzük és füstöljük is az alapanyagot. A füstölőszekrényben így elkészített ételt elkészülte után akár azonnal fogyaszthatjuk. A hidegfüstölés - Magyarországon a legelterjedtebb füstölési mód - leggyakrabban disznóvágás után a kolbász, szalámi, sonka tartósítására használt módszer. A Bradley füstölőszekrény alkalmas hidegfüstölésre is a Bradley hidegfüst adapter kiegészítővel.

 

Digitális interfész
A maximális hőmérséklet 160C
Külön füst és sütő égők
Szigetelt rozsdamentes acél belső
Belső termosztát

BRADLEY SMOKER 4 RACK paraméterek

Méretek: (H) x 79 (Sz) x 43 (M) 36 cm | Súly: 21 kg
Kültér - festékszórt acél
Beltér - rozsdamentes acél
Füstölési felület (belső): 1452 cm2
Belső melegítő: 500 Watt
Teljesítmény: 220 - 240 V | 50 Hz - 2,5 amper
Hőmérséklet (max.): Digitálisan állítható 160 ° C-ig
Melegítés időtartama : Digitálisan állítható
Füstölés időtartama : Digitálisan állítható
Hőmérséklet (min.): a környezeti hőmérséklet függően (cca.környezeti hőmérséklet +10° C, ami hidegfüst adapter használatával még tovább csökkenthető)
Polcok száma : 4db
Garancia: 1 év
(ennél a terméknél extra súlya és/vagy mérete miatt szállítási költség keletkezhet, melyet a vásárlási folyamat során jelzünk)
 
 

A Bradley Smokert nagy népszerűségének köszönhetően sokan használják. Története Brit Kolumbiában két halász barátságával kezdődött, akik a hideg és forró lazac füstölést művészetté fejlesztették. Az ízeket a különböző fafajták nagymértékben befolyásolják, hiszen a végeredményt nagyrészt a füst határozza meg. Ebben a folyamatban a Bradley Smokernek kulcs szerepe van, mert minőség, megbízhatóság és állandóság kötődik a nevéhez. Ma már nem csak lazac halászok, hanem szakácsok, vadászok, vendéglősök, profi és hobbi grillezők is szívesen használják.

A Bradley Smoker titka a bradley füstölő pogácsákban rejlik, amelyek azonos mennyiségű, kemény faforgácsból állnak. A füst aromáját az égő fa fajtája határozza meg.

A Bradley Smoker 20 percenként éget el egy füst pogácsát, majd meggyújtja a következőt. Végül a vízzel teli tárolóba esik és kialszik. Óránkét átlagosan 3 pogácsát éget el, így a füstölő üzemköltsége 400Ft/óra.

A hagyományos fával történő füstöléskor savak, gyanta és gázok keletkeznek, amelyek befolyásolják a hús ízét. Ha a fa ég lehetetlen ellenőrizni, hogy nyers marad-e az étel. Ez azonban nem fordulhat elő a bradley füstpogácsákkal.

Youtube videók